برای اینکه حس ثابت و متحرکی بین شما و آقا فرهاد نمونه ، باید بگم که بنده هم همون حس بد رو دارم.:(والا اون حس نباید یک حس ثابت بین منو شما باشد که من بگم فلان حس را منتقل میکند... حالا حس من خوب بوده و حس شما بد
برای اینکه حس ثابت و متحرکی بین شما و آقا فرهاد نمونه ، باید بگم که بنده هم همون حس بد رو دارم.:(والا اون حس نباید یک حس ثابت بین منو شما باشد که من بگم فلان حس را منتقل میکند... حالا حس من خوب بوده و حس شما بد
نوید سادات
:::flickr:::
درسته ممکن است حس ها متفاوت باشد اما وقتی در جایی عکسی به نمایش گذاشته میشود هدف از آن انتقال نوعی مفهوم یا حس
یا ... است که تک عکس شما در این باره موفق نبوده است اما چاره این است که حداقل اگر میخواهید اینگونه عکس هایی به نمایش بگذارید قبل از آن عکس های دیگر از آن واقعه یا موضوع به نمایش در آید تا وقتی بیننده برای اولین بار چنین عکسی را میبیند برداشتی
داشته باشد ! وگرنه کسی که در چنین محیطی نبوده با دیدن تک عکسی این چنینی هیچ حسی در خود نمی یابد!
سلام ،
حتما حق با شما دوستان حرفه ای است که اینطور همصدا بنده رو مورد نقد و انتقاد قرار میدید ! این واقعا یک پیشامد خیلی خوبه که لا اقل کسی هست که عکس های منو میبینه و حتی میگه بده !
از همه تشکر میکنم ، صحبتهای کل اساتید رو قبول دارم ، 30 درصد هم تفکر خودم رو قبول دارم در این زمینه !
باز هم بنده رو آماج انتقادات قرار بدید! :biggrin:
واقعا از همه ممنون
سلام
در مورد عکس دوستمون amir reza
با توجه به توضيح آقاي خليلي در اول تاپيك انتظار دیدن عكس با حس بد رو در اين تاپيك نداریم.
به پست این دوستمون تنکس دادم چون تونسته بدترین حس و حالت عمرم رو بهم القا کنه! هر مرتبه این تاپیک رو باز میکنم با تمام وجود حالم بد میشه...نمیدونم چرا باز هی میخوام یک بار دیگه به عکس نگاه کنم!
اتفاقا جای تقدیر داره که در رسوندن این مفهوم خیلی موفق بودند
سلام جناب آهنگرها
احتمالاً حس یک شب مهتابی یا احساسی تو همین مایه مد نظر بوده.
اما این عکس منو یاد قدیمای کودکی انداخت. شبای تابستون که روی بهارخواب شام میخوردیم. نور لامپ همچین سایههایی رو از گلهای سرخهای حیاط روی دیوار آجری میانداخت.
:( این عکسو دیدم یاد حیاطی که نداریم افتادم.
ممنون از اشتراک
.
سید میثم نوربخش
با تشکر از دکتر روشن برای راهنماییهاشون در تاپیک روند کاری در عکاسی دیجیتال
حدود 35 عکس( نتیجه 150 مگاپیکسلی)
Nikon D700
Nikon 70-200 2.8 II
Photoshop CS4
Nikon D700
Nikon 70-200 2.8 II
Nikon micro AF-D 60mm
Nikon D300, Nikkor 16-85 VR
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
عکس قشنگیه ، به نظر بنده پتانسیل خوبی برای تیلت شیفت شدن داره یه چیزی مثل این ، البته جسارت منو برای ادیت ببخشین.
ویرایش توسط Nader Kohansal : Tuesday 27 April 2010 در ساعت 23:18