سلام
مسعود جان یه سوال
تو این عکس قرار بود بارون به عکس حس بده؟
خیلی فوکوس کردم نفهمیدم
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
.
با وجود کارهای بسیار شاخصی که از جناب غفاریان و آقای نامی دیده ام در پستهای 220 و223 این بزرگواران شخصا متوجه نقطه قوت نمیشوم .
FD master
نه کارهای قبلی من بسیار شاخص بودن، نه این عکس من عکس ضعیفیه از نظر خودم شاهین عزیز
ممنون از لطفی که همیشه به من داشتین و دارین
اما فکر میکنم برای اون کار باید 14نفر دیگه ای که تشکر کردند شمارو راهنمایی کنند
البته همین برای من بس که یکی از دوستان با دیدن این عکس به من گفتند "انگار الانه که این بچه از قاب بپره بیرون"
درباره حس اون کودک چیزی نمیگم
.
درباره کار جناب فرساد هم من معتقدم احساس خیسی کردم وقتی برای اولین بار دیدم عکس رو
شاید بقیه نظر دیگه ای داشته باشن!
جناب اکبری عزیز
خب صدالبته که ایراد از عکس من هست که نتونسته حس مورد نظر رو به شما منتقل کنه. ولی هر دفعه که خودم به این عکس نگاه میکنم حس کودکی رو در اون احساس میکنم. لحظاتی که کودکان بدون درنظر گرفتن زمان، مکان و ... غرق در دنیای کودکی خودشون هستند. مثلا همین کودک که بدون ترس از خیس شدن و توجه به اطرافیان با تکه ای چوب نزدیک به یک ساعت مشغول بازی با ماهی های درون استخر بود.
با توضیح اندکی که دادید بنده هم از طرفداران این عکس شدم. کمی هم دلهره دارم نکنه حواستون از این نازنین پرت شه.
مهرداد جان من بین این عکس و آن عکس افراد مسن در سینما اختلاف سطح نسبتا زیادی میبینم . عکسی با پتانسیل بالا که نقدش آموخته هایی ارزشمند نصیب خوانندگان کرد . این نظر بنده ست و شاید اشتباه.ممنوننه کارهای قبلی من بسیار شاخص بودن، نه این عکس من عکس ضعیفیه
ویرایش توسط شاهین اکبری : Thursday 30 June 2011 در ساعت 14:59
FD master