گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
با سلام
جناب دکتر اینکار برای من در شهرهای بزرگ که مردم احساس غریبی کمتری با دوربین میکنند کمی راحتر است .به هرحال ترجیح میدهم در جایی از مردم عکس بگیرم که شناخته نشوم .جالب است که همین چند روز پیش هنگامی که همراه سه پایه جدیدم به خانه آمدم .خانمی که اصلا نمیشناسمش و نمیدانم در گرمای 2 ظهر خوزستان کجا من را دیده است آمار سه پایه را از همسر یکی از دوستانم جویا شده بود و ظاهرا بحث بسیار گرمی در خصوص در آمد بنده و اینکه چند درصد ان به تجهیزات عکاسی و چقدر برای خانواده ام می ماند در گرفته بود .گاهی فکر میکنم که با داشتن یک موبایل با دوربین مناسب ویا یک دوربین کامپکت خوب موقعیتهای عکاسی بیشتری پیدا میکردم .ولی هرگز فکر نمیکنم که روزی بتوانم به سادگی آقای " جی میسل" از مردم اطرافم عکس بگیرم.
برای آنکه تکراری نشود
زن افغان
اسیر و دل مرده
ساسی مانکن یا سوسی منکن و یا سخی مخکم به روایت تصویر
جناب هراتي زدن دكمه تشكر را جدا كافي ندانستم، خيلي ممنون از زحمتي كه ميكشيد و خيلي ممنون از اشتراك عكسهاي زيبايتان. با آرزوي توفيق روز افزون براي شما.
آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساندآن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند