دوستان دعا کنند زودتر از شر دوربین خلاص شم (یعنی بخرم )وعکس هام بذارم
تقدیم به آقای هراتی .
دلشورۀ من از همین بود! که تاپیک پذیرای عکسهای رد شده قبلی شود.
.
Havana-Cuba
Karl Lagerfeld: 'What i like about photographs is that they capture a moment that's gone forever
Havana-Cuba
Karl Lagerfeld: 'What i like about photographs is that they capture a moment that's gone forever
اين عكس رد شده بود؟ من نمي دانم چرا مسئول تاييد عكسها تا اين لحظه معرفي نشدند ولي هر كردام از عزيزان هم كه بودند حذف عكس مثل سابق كار سختي بود؟دلشورۀ من از همین بود! که تاپیک پذیرای عکسهای رد شده قبلی شود.
از كجا مي شد فهميد عكس رد شده يا خير. شما هم كه اعلام رد شدن يك عكس در تاپيك عكسهاي رد شده را انگي نا بخشودني مي دانستيد:
دسترسي هم كه داريد.زحمت پاك كردنش با شما. دلشوره و اضطراب براي سلامتي خوب نيست.چرا کاری میکنی به عکسهات انگ رد شده بچسبه؟ کمی صبر کن تا این انگ باعث نشه دوستان بیایند و بگویند کادرش میتونست بهتر باشه! چون میره رو اعصاب ِ مردم!
خوب جاويد جان به نظر خودتان اين اسنپ شات چه حرف خاصي براي گفتن دارد؟ حالا كه ارسال عكس نياز به تاييد ندارد اي كاش خودمان كمي مسئولانه تر و گزيده گذار تر باشيم و قبل از ارسال عكس با خود بگوييم اگر اين عكس را دوست ديگري گذاشته بود مثلا آيكان تشكر را كليك مي كرديم يا نه. به عبارتي اول خود قاضي عكس خود باشيم و بعد آن را براي قضاوت دوستانمان ارسال كنيم.
فرهاد حسيني