Camera Model: Canon EOS 6D
Lens Model: Rokinon 8mm HD
Focal Length: 8 mm
Aperture: f/3.5
Exposure Time: 234× (25+1 sec)
ISO equiv: 3200
درود به همه دوستان
nikon d610
tokina 16-28
16mm
سایز بزرگ
http://www.uplooder.net/img/image/56...ef6e03/big.jpg
دروازه آسمان
پانورامایی حاصل 37 عکس با نوردهی 40ثانیه برای هر شات از کمان راه شیری
Nikon D7000 + Nikkor 18-105 + Nikkor 50 f1.8 D + Tokina 11-16 f2.8 + Nikon SB-700
سلام
یکی از دلایل اصلی بنده در خرید کیت EOS M + EF-M 22mm f/2 استفاده از آن به عنوان بدنه دوم در عکاسی شب بود ، که ظاهرا اشتباه نبوده !
Camera Model: Canon EOS M
Lens: EF-M22mm f/2 STM
Focal Length: 22mm
Aperture: f/2.0
Exposure Time: 2426.000 s
ISO equiv: 100
Metering Mode: Matrix
Exposure: Manual
خواستم تشکر کنم از دوستانی که همراه عکسشون اگزیف رو هم قرار میدن.
هادی . م
سلام.همین؟!جواد جان توضیح بیشتر نمیدی؟مثلا چه چیزایی باعث میشه کسی که به عکاسی شب علاقه داره این کیت خوش قیمت رو تهیه کنه یا اگه تهیه کرد به چه لوازم جانبی نیاز داره؟البته جهت اطلاع عزیزان عرض کنم که من کنار اقا جواد بودم و دیدم بنده خدا با چه مشقتی عکس میگرفت و ما الان این عکس زیبا رو می بینیم.هدفم هم کمی بحث و انتقال دانش و تجربه هست.سلام
یکی از دلایل اصلی بنده در خرید کیت EOS M + EF-M 22mm f/2 استفاده از آن به عنوان بدنه دوم در عکاسی شب بود ، که ظاهرا اشتباه نبوده !
به عنوان مثال تو تبلیغات rx100 سونی دیده بودم که عکاسی شب هم کرده اند و طبق مشخصات فنی لنز و رفتار سنسور نتیجه دور از دسترس نبود.اون شب با اینکه خیلی غبار تو هوا بود اما با یک سه پایه سبک(تقریبا یک بار مصرف!) این عکس را برای عملکرد دوربین گرفتم:
iso 1600 30s f1.8 28mm
خب میبینید که نویز زیادی داره اما در نظر بگیرید که یک دوربین کامپکت است و من هم زمان زیادی صرف ادیت عکس نکردم و هر چه بوده بر کل عکس اعمال شده.
اما شبیه همین عکس رو با زایس 28 اف 2 روی دی700 که گرفتم و چند پست قبل تر هست,مجبور شدم دیافراگم روی 2.5 بزارم که کمی از وینیت وحشتناک لنز کاسته بشه,موردی که روی f1.8 سونی اصلا مشهود نبود.
عرض ارادت سهیل جان
ممنون از لطفت ، مشخص است که مبنای صحبت شما همان گرم شدن بحث است که فرمودید و الا که شما از دلایل سئوال شده بی خبر نیستید !
برای روشن تر شدن موضوع و در راستای موضوع مورد بحث ، شاید بد نباشد که کمی به عقب تر برگردیم :
این نوع از عکاسی را به دو بخش تقسیم می کنیم : ثبت جلوه ستاره دنباله دار و ثبت تصویر کهکشان
مواد لازم برای تهیه عکس با جلوه ستاره دنباله دار
- زمان و مکان مناسب (دور از آلودگی های نوری)
- دوربین با قابلیت مود بالب
- لنز زاویه باز مجهز به اپرچر گشوده
- سه پایه مستحکم
- ریموت کنترل
- تسلط بر ویرایش نرم افزاری
- یک عکاس با تجربه همراه (مثل مسعود مبین علی)
خب همانطور که می دانید به دو روش می توان به این عکس ها رسید . گرفتن شات های متعدد و استک در نرم افزار و دیگری تک عکس با نوردهی طولانی (مثال :عکس اخیر بنده)
در روش شات های متعدد دامنه ایزو بالاتر (نه خیلی زیاد) و در تک عکس حداقل انتخاب می شود که کاهنده نویز دوربین نیز روشن است.
پس همانطور که متوجه شدیم در این بخش ، قطع سنسور تصویر به خاطر عدم نیاز به ایزوهای بالا خیلی مهم نیست و با هر دوربینی که مد بالب و امکان اتصال ریموت را دارا است ، می توان اقدام به عکاسی نمود.
حال دیدیم که کیت قدرتمند و مقرون به صرفه EOS M + 22mm f/2 برای این روش بسیار مناسب است . ببینید استفاده از f/2 چه قدر در اکسپوژر دامنه و کوه موثر بوده است.
ثبت تصویر کهکشان
تمامی موارد فوق در این نوع نیز لازم و ضروری است.
اما قضایا در اینجا کمی متفاوت است !
ما با کهکشانی (راه شیری) عظیم و به وسعت تمام آسمان روبرو هستیم ، پس احتیاج مبرم به لنز سوپر اولترا واید سریع بر روی سنسور تصویر فول فریم داریم.
برای ثبت تمیز و نقطه ای ستاره های کهکشان ، نوردهی بیش از حد فوکال لنز ممنوع است ، ضمن انتحاب اپرچر گشوده (حداقل f/3.5) به ناچار می بایست به ایزوهای بالاتر از 3200 (بسته به نوع کنترل نویز دوربین ها) متوسل شد.
درست متوجه شدید ، در اینجا مجبور به استفاده از فول فریم ها هستیم و الا نه تصویر کهکشان عمیق است و نه عاری از مضرات نویز (عکس مثال سهیل عزیز). به همین علت هم بنده EOS M را برای استفاده در این مورد مناسب نمی دانم.
فول فریم های جدید هر دو برند کانن و نیکون : 5D Mark III - 6D - D800 - D810 - D600 -D610 جملگی در کنترل نویز عملکردی عالی دارند و ثبت های آنها تا ایزوهای 4000 و 5000 قابل استفاده است.
از 14mm f/2.8 سامیانگ هم غافل نشوید که با بودجه ای ناچیز ، بهترین کیفیت را برای شما به ارمغان می آورد.
سعی کردم چیزی از قلم نیافتد که اگر این گونه شد ، لطفا تذکر دهید.
قربان شما