یک سوم پایین عکس تون خالی از هر سوژه ای و تاریک هست.
جایگیری شخص و مسیر چراغ مناسب نیست.
کلا ترکیب بندی مناسبی نداره عکس تون.
دوست عزیز منظور ار ترکیب بندی مناسب نیست چی بوده؟؟؟؟
با توجه به یک کلبه در بالای یک تپه کاملا تنها و قصد بنده ثبت کردن صورت فلکی شکارچی در این تصویر همراه کلبه بوده.
نور چراغ هم فقط برای نورپردازی به کلبه و آسمان بوده و قصده بنده جلوه دادن به تصویر بوده.
یکم بیشتر توضیح بدید
دوست عزیز منظور ار ترکیب بندی مناسب نیست چی بوده؟؟؟؟
با توجه به یک کلبه در بالای یک تپه کاملا تنها و قصد بنده ثبت کردن صورت فلکی شکارچی در این تصویر همراه کلبه بوده.
نور چراغ هم فقط برای نورپردازی به کلبه و آسمان بوده و قصده بنده جلوه دادن به تصویر بوده.
یکم بیشتر توضیح بدید
برای این منظور نیاز به عکسی به این وایدی نبود. نور چراغ رو میشد به سمت صورت فلکی گرفت و نه به جهتی خارج از کادر.
رابطه کلبه و صورت فلکی رو با یک لنز تله راحت تر میشد نشون داد بدون عوامل مزاحم دیگه.
برای این منظور نیاز به عکسی به این وایدی نبود. نور چراغ رو میشد به سمت صورت فلکی گرفت و نه به جهتی خارج از کادر.
رابطه کلبه و صورت فلکی رو با یک لنز تله راحت تر میشد نشون داد بدون عوامل مزاحم دیگه.
ممنون از توجهتون
نور چراغ کاملا سلیقه ای بوده و از همین کادر یک عکس دیگه گرفته شد که نور چراغ به سمت شباهنگ نشونه گرفته شده.
برای لنز هم لنز تله همرام نبود و از اولترا واید 14mm استقاده شده و مجبور به این کادر شدم.
درود علی عزیز.
به نظرم، ستاره ها کشیده افتادن و زمان بندیت یک مقدار بیشتر از قانون 500.
البته عکس اگزیف نداشت ولی انشالله من اشتباه میکنم
ارادتمند
سلام اقای کمیلی عزیز
دقیقا حرفتون صحیح هست سرعت شاتر 30 ثانیه بود لنز 18 م م -- من از دو شات استفاده کردم که یه شات یک و نیم دقیقه برای رمین بود. توی ترکیب اسمون هم یکم بی دقتی کردم
ارادت
سلام
اگه منظورتون ستاره ای کردن چراغ هاست میتونید با بالا بردن دیاف به این نتیجه برسید
درود
بالا بردن عدد دبافراگم موجب افزایش مدت زمان نوردهی می شود (البته به شرطی که قرار نباشه ISO تغییر کنه) و همین مسئله خودش موجب بروز مشکلات جدی در تاریکی تصویر و یا لرزش خواهد شد.
بهترین راه همان استفاده از فیلترهاست
ارادتمند
ویرایش توسط msh2200 : Wednesday 1 March 2017 در ساعت 08:55