عکس زیباییه به نظرم اینجا یکی از نماهای خیلی خوب تهران هستش . دوتا موضوع به ذهنم رسید اول اینکه اون دوتا پروژکتور پایین سمت چپ رو میتونید خیلی راحت با ابزار Clone Stamp در فتوشاپ حذف کنید دوم اینکه در عکسهای لانگ اکسپوژر و اچ دی آر معمولا با هایلایت های خیلی تند رو به رو میشیم که ناچاریم در ادیت مقدارش رو کمی کاهش بدیم ! باید مراقب باشیم هایلایت ها اصطلاحا به Dirty White یا سفید کثیف تبدیل نشن .الان به نظرم شدت هایلایت سمت چپ اتوبان رو کم کردید مخصوصا ( قسمت های دورتر ) که یکم مایل به خاکستری شده . من خودم قبلا زیاد رعایت نمی کردم اما الان مدتیه خیلی حساس شدم
مسیر سمت راست، خودرو عبوری خیلی کم داشت و سمت چپ خودروی عبوری زیاد، مجبور شدم 5 شات بگیرم و استک کنم که سمت راست خوب رد خودروها بیفته، اما در عوض هایلایتهای چپ زیاد شد، مخصوصا در دور. هایلایتهای این قستهارو کم کردم اما به قول شما تبدیل سفید کثیف شد، باید بیشتر روش کار میشد.
پرژکتورهای سمت چپ هم حق با شماست، بهتر بود برداشته میشد.
ممنون از پیشنهادات.
« حامد محمدی »
اینستاگرام
ترکیبی از 260 شات سی ثانیه ای در ارتفاع 2300متری کوه آبیدر سنندج
Sky: 260x30s, ISO800, F3.5
Foreground: 1/125, F8
پ.ن: پیش زمینه قبل از غروب ثبت شده
ما هیــچ، ما نــگاه | سینا خسروی
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
سلام
نیما جان منظورتان استفاده از فتو مونتاژ در این ثبت است!؟
خوب این عکس در تیر یا خرداد ماه سال قبل گرفته شده ترکیبی از 6 شات افقی است، یک عکس پانوراما که با لنز 35mm ثبت شده ، کوچکترین حذف و اضافهای در ثبت انجام نشده.
اگر کشیدگی ستاره ها در سمت راست مدنظر شماست شاید بخاطر حرکت آب در آن قسمت از حوضچه ها باشد.
در مورد توضیحات علمی و دانش فیزیک شما و ... بنده رو معاف کنید اما اگر مایل باشید فایلهای خام این عکس که موجود است و از قضا با دوربین خود شما هم ثبت شده را جهت بررسی بیشتر تقدیم خواهم کرد. فقط لطف کنید و بعد از بررسی دقیق فایلها همینجا سایر دوستان فروم را هم در جریان تحقیقات خودتان قرار دهید.
خوب باشید
ویرایش توسط usef : Wednesday 12 July 2017 در ساعت 01:52
« حامد محمدی »
اینستاگرام