درود
بالا بردن عدد دبافراگم موجب افزایش مدت زمان نوردهی می شود (البته به شرطی که قرار نباشه ISO تغییر کنه) و همین مسئله خودش موجب بروز مشکلات جدی در تاریکی تصویر و یا لرزش خواهد شد.
بهترین راه همان استفاده از فیلترهاست
ارادتمند
سلام آقا مصطفی بله %100 درسته در مرحله اول استفاده از فیلتر در الویت هست
ولی با در دسترس بودن سه پایه میشه تا جاهایی به این نتیجه رسید البته در نبود فیلتر.
ولی اگه بشه فیلتر تهیه کرد %100 بهتره و نتیجه بهتری داریم.
سلام آقا مصطفی بله %100 درسته در مرحله اول استفاده از فیلتر در الویت هست
ولی با در دسترس بودن سه پایه میشه تا جاهایی به این نتیجه رسید البته در نبود فیلتر.
ولی اگه بشه فیلتر تهیه کرد %100 بهتره و نتیجه بهتری داریم.
اگر هدف عکاسی صرفا شهری در شب باشه، بله!
ولی عکاسی از ستاره ها و آسمان، خیر! فکر می کنم دلیلش هم جنابعالی کاملا در جریان باشید.
ارادتمند
ویرایش عکس ضعیف هست. ته رنگهای آسمان و زمین اگر تغییر می کرد عکس خیلی بهتر می شد. در کل عکس رنگ سیاه دیده نمی شود و این مسئله عکس را از حالت شب خارج می کند. الان شبیه غروب هست.
پیشنهاد می کتم فایل اصلی را در تاپیک ویرایش پیشنهادی بفرستید.
غیر از ارزش خبری و خوشامدگویی ورود راه شیری، نقاط مثبت و قابل ارایه ای از این عکس میگید؟
نقاط مثبت?
متوجه موضوع نشدم بنده از راه شیری عکس گرفتم و یک شهاب پر نور هم در عکس ثبت شد.
البته میدنم نقاط منفی داره از گوشه سمت راست تصویر که آلودگی نوری زیاد داشت همراه مه و چراغ عقب ماشین که اور شده.
مثبت بودن کاره خودمو به ثبت خوب پیپ میدونم تو اون آلودگی نوری
نقاط مثبت?
متوجه موضوع نشدم بنده از راه شیری عکس گرفتم و یک شهاب پر نور هم در عکس ثبت شد.
البته میدنم نقاط منفی داره از گوشه سمت راست تصویر که آلودگی نوری زیاد داشت همراه مه و چراغ عقب ماشین که اور شده.
مثبت بودن کاره خودمو به ثبت خوب پیپ میدونم تو اون آلودگی نوری
من فکر میکنم بزرگترین ضعف عکس، عدم کنترل نویزه که بی ارتباط با حجم آلودگی نوری منطقه نیست و شاید هم، بهتر نشون دادن راه شیری در ادیت پر رنگ ترش کرده باشه.
ارادتمند