خب پس بفرمایید دلیل استفاده از فوکال 21مم چیست؟
با 18مم هم میتوانستید با تعداد شات کمتر عکس را ثبت کنید و نتیجه مناسب از ترکیب پانوراما بگیرید و البته یک استاپ نویز کمتری هم داشتید.
Printable View
Canon 550d
18-55
f/22
iso100
20sec
با سنسور کراپ و روی 18 مم با نوردهی 30 ثانیه کشیدگی ایجاد میشود اما مقدار آن ناچیز است و حتی قابل اغماض.
عکس زیر با همین مشخصات ثبت شده و البته پانوراما نیز هست. همانطور که میبینید کشیدگی ستاره ها بسیار ناچیز ست
فایل پیوست 75320
توضیح: عکس قبلا در همین تاپیک ارسال شده بود
فایل پیوست 75327
عکس با کمک آقا مصطفی اصلاح شد.البته خودشون زحمت رو کشیدن.خرابکاری از ویرایش بنده بود.
لینک عکس در همین تاپیک
جهت اطلاع:
5 شات افقی، عکس اگزیف هم دارد. فوکال 18مم، ایزوی 3200، سرعت شاتر 30 ثانیه برای هر شات و با دوربین 600D و لنز 55-18 کیت دوربین.
عکس به لطف مصطفی عزیز ادیت مجدد شده.
عکس در اردیبهشت ماه ثبت شده
بالاخره بعد از 3 هفته، با مشقت فراوان عکس آماده شد!
فایل پیوست 75338
Canon 6D
Tokina 11-16@16
f/3.2
25s
202+2 شات
ISO 2000
درود
جسارتا این تصویر اصلیه!
تصویر پردازش شده فرق داشت با این
در تصویر نهایی کهکشان آندرومدا به وضوع قابل رویت بود که بنظرم جلوه بسیار بصری بالایی به تصویر داده بود.
بخصوص بخاطر وجود جاده پایین.
این کادر بدلیل وجود جاده رو به بی نهایت در کنار وجود کهکشان آندرومدا بسیار زیبا چیده شده بود.
ارادتمند
اتفاقا نه!
خیلی هم خوبه!
قصد داشتم چک کنم ببینم تو پردازش سنگین جواب می ده یا نه؟
البته بنظرم چون جلوه بصری زمین کم بود شاید این مسئله باعث می شد توجه فرد بیشتر به آسمان جلب بشه.
دلیلش این بوده.
تصویر را هم تو جای دیگه ای ندیدم! ممنون می شوم تو pm در مورد اون صحبت کنیم!
ارادتمند
با اجازه، اولین Light Traisl بنده هستش.
اتوبان کرج - قزوین
3 Shots
D3200 + 18-55 kit
5 sec
ISO 100
F/13
18mm
Edit: CR + Easy HDR PRO
فایل پیوست 75372
این قسمت نورانی در واقع جزیره هست!
محل عکاسی، دریاچه پشت سد است اما در قسمت کم عمق آب که این قسمت روشن، بخش از زمین است که ارتفاع بیشتری داشته و آب آن را احاطه کرده است. (شاید لفظ "جزیره" برای آن چندان مناسب نباشد!!)
دلیل روشن بودن و طلایی بودن آن نیز این است که چراغ های پرقدرت کمپی که در آن اقامت داشتیم به سمت سد بود (دقیقا پشت سر ما) و همه چیز را روشن میکرد. منجمله همین جزیره کوچک را!
در ادیتی دیگر، این بخش را حدف کردم اما آنچه که به نظر میرسد، وجود آن عکس را زیباتر میکند. (نظر شخصی)
سلام
بی تو مهتاب شبی ....
اين کهنـه رباط را که عالم نام اسـت
و آرامگـه ابلـق صبح و شام اسـت
بزميست که وامانده صد جمشيد است
قصريسـت که تکيهگاه صد بهرام است
<<حکیم عمر خیام >>
فایل پیوست 75383
فایل پیوست 75400
Canon 60d
tokina 11-16
shots 60+1 for foreground
تصویر پایینی اشتباه ارسال گردید :::blushing:::
فایل پیوست 75494
سایز 1920*1080 http://yon.ir/YcgO
با سلام.
فایل پیوست 75495
سلام
فایل پیوست 75630
همنام عزیز نیما جان از ترکیب بندی که بگذریم موارد دیگه ای هم هست که باید بهش پرداخته بشه
از نظر شخصی خودم هر عکاس باید یک فلسفه ی "چرا" برای خودش داشته باشه چرا این شات چرا این ترکیب چرا چرا چرا هر وقت به جواب چرایی خودش رسید میتونه اون عکس رو یه مرحله بالاتر ببره
من موقع دیدن عکس سعی میکنم خودمو جای عکاس تجسم کنم و از خودم بپرسم چرا
برای این شات هیچ جوابی ندارم
اگر بنا به بوکه نگاری باشه فکر میکنم بهترین محل دیدنش تو سیستم شخصی و پشت مانیتوره نه این تاپیک یا اینکه حداقل چیز متفاوتی باشه این عکس حتی از نظر تمرینی هم چیز جذابی نیست
خیلی مواقع پیش میاد تو ماشین دوستان وقتی حرفهای بقیه و موسیقی و سایر موارد سازگار نیست دوربینو برمیدارمو سعی میکنم با نور بازی کنم و همچین مواردی رو ثبت کنم صرفا برای تجربه شخصی و سرگرمی
اگه هم بخوام همچین ثبتی رو به نمایش بذارم سعی میکنم یه مقدار متفاوت باشه
مثل این عکس که سعی کردم با توجه به شرایط یکم حالت انتزاعی داشته باشه
فایل پیوست 75646
سلام نيما جان
بحث روي هدف از ثبت يك عكس بسيار براي من جالب هست. بد نيست در اين تاپيك به عقب برويم و براي تعدادي از عكسها از خود بپرسيم كه چرا اين عكس ثبت شده است. دوست دارم شما هم اگر مي توانيد به ما كمك كنيد و نمونه اي از عكسهاي اين تاپيك يا عكسهاي خودتان را ارايه نماييد و چند خطي درباره ي آن چرا ي بزرگ بنويسيد. *
متشكر
در مورد ارسال اين نظر براي اين عكس من فكر مي كنم در فضاي نقد عكسها در اين فروم قصد ما بزرگ نمايي نقاط ضعف ها نيست. بد نيست زماني كه يك نظر كاملا منفي و تا حدودي نااميد كننده ارسال شده است نظر بعدي به نقاط مثبت عكس بپردازد. مطمئنا اين عكس نقاط قوتي هم دارد. مثلا سادگي بزرگترين نقطه قوت اين عكس هست كه بسياري از ما از آن در عكسهايمان غافل هستيم.*
*البته اگر درست متوجه منظور شما شده باشم.
نیما جان من اصلا نقد نمیکنم چون نقد نیاز به دانش و آگاهی و تجربه داره که به شخصه خودم رو در اون حد نمیبینم ولی به عنوان بیننده عکسی رو که میبینم - با عکس هایی که قبلا مشابه یا نزدیک به اون کار دیدم مقایسه میکنم و بالا و پایینشو میسنجم چند وقت پیش تو تاپیک کمک به بهبود کارایی فروم هم در مورد همین موضوع ارسال عکس نظر شخصیمو نوشتم
عکسی هم که گذاشتم دقیقا همون ترکیب عکسی رضای عزیز ( امیدوارم اسمشونو اشتباه نگفته باشم ) ثبت کردن - شب - چراغ - ماشین - تیر برق - فقط من چند قطره بارون هم داشتم هدفمم این نبود که بگم من عکس بهتری گرفتم - نه - من فقط عکس متفاوت تری گرفتم
این چند وقت دارم بیشتر تمرین میکنم و هرچقدر بیشتر تمرین میکنم بیشتر متوجه میشم که خیلی خیلی باید بیشتر مطالعه کنم و بخونم و ببینم ...
دوستان میشه یه لینک مفید در مورد استفاده از دارک فریم و حذف نویز معرفی کنین؟
درود.
ماراتن مسیه امسال با حضور ۱۲۲ رصد گر و عکاس و ۲۵ داور در نیاسر کاشان برگزار شد.طلوع راه شیری در صبحگاه نیاسر.
.
فایل پیوست 75725
Arcturus یا نگهبان شمال سومین ستاره درخشان آسمان شب
فایل پیوست 75755
یک نفر هست که از پنجره ها
نرم و آهسته مرا میخواند
گرمی لهجه ی بارانی او
تا ابد توی دلم میماند...
فایل پیوست 75855
خداوندا...
چشمانم را..
سوی لایتناهی ابدیتت خیره کرده ام..
تا چشم نیازم را..
از مهر خداوندی ات..
سرشار کنے....
طلوع ماه و مشتری در ساحل رامسر
.
فایل پیوست 75954
فایل پیوست 76064
دوستان اولین بارم هست که از آسمان شب عکاسی میکنم برا همین ممنون میشم با اشکالات کار راهنماییم کنید
به چشم من نویز عکستان بالاست که با توجه به ایزوی 1250، احتمالا در مراحل ادیت ایجاد شده است.
به غیر از مواردی که دوستان فرمودند، لوکیشن عکاسی شما احتمالا پتانسیل خوبی برای استارتریل دارد (اگر کمانها از یک طرف تنگه به سمت دیگر بروند.
پیشنهاد میکنم اگر برایتان مقدور است، یکبار دیگر و اینبار استارتریل کار کنید.
همچنین، با آشنایی با زمان بیرون آمدن کهکشان، عکاسی از کهکشان را نیز در برنامه قرار دهید.
درود
اول از همه بهتون تبریک می گم
تصویر بد هم نیست!
با پردازش می توانید نتیجه بهتری بگیرید.
البته توضیحات دوستان بسیار کامل بود بخصوص در مورد تناسب موقعیت با رد ستاره ها و راه شیری.
ولی همین تصویر را هم اگر بهتر پردازش می کردید شاید خیلی بیشتر جلوه می کرد. بخصوص نوری که از ابتدای دره وارد شده/
روی تصویر اینطوری نمی شه نظر داد ولی مثلا چنین کاری بنظرم بد نباشه! (البته با اجازه شما)
ارادتمند
فایل پیوست 76093
ممنون.نکته ارزشمندی بود. من بعد رعایت میکنمنقل قول:
درود بر شما
برای عکاسی از آسمان شب وجود یک پیش زمینه به زیبایی کار کمک میکند که متاسفانه این پیش زمینه در عکس شما کاملا تاریک است.
موفق باشید
ممنون.بله همینطورهنقل قول:
درود،
پیرو توصیه آقا فرشاد اضافه کنم که آسمون بی ابر و عاری از آلودگی نوری هم به زیبایی آسمان شب کمک میکنه.
بله کمی تو مراحل ادیت برای بهتر دیده شدن ستارگان کمی نویز تصویر بالا رفته.نقل قول:
به چشم من نویز عکستان بالاست که با توجه به ایزوی 1250، احتمالا در مراحل ادیت ایجاد شده است.
به غیر از مواردی که دوستان فرمودند، لوکیشن عکاسی شما احتمالا پتانسیل خوبی برای استارتریل دارد (اگر کمانها از یک طرف تنگه به سمت دیگر بروند.
پیشنهاد میکنم اگر برایتان مقدور است، یکبار دیگر و اینبار استارتریل کار کنید.
همچنین، با آشنایی با زمان بیرون آمدن کهکشان، عکاسی از کهکشان را نیز در برنامه قرار دهید.
استارتریل هم بدلیل اتمام باطری ریموت نتونستم انجام بدم:-( ولی حتما این مورد رو هم انجام خواهد داد
ممنون از راهنمایی هاتون
سپاسگذارم.ادیتتون زیباتر کرده جلوه ستارگان وابرها رو.میشه درمورد ادیتتون کمی توضیح بدید؟نقل قول:
درود
اول از همه بهتون تبریک می گم
تصویر بد هم نیست!
با پردازش می توانید نتیجه بهتری بگیرید.
البته توضیحات دوستان بسیار کامل بود بخصوص در مورد تناسب موقعیت با رد ستاره ها و راه شیری.
ولی همین تصویر را هم اگر بهتر پردازش می کردید شاید خیلی بیشتر جلوه می کرد. بخصوص نوری که از ابتدای دره وارد شده/
روی تصویر اینطوری نمی شه نظر داد ولی مثلا چنین کاری بنظرم بد نباشه! (البته با اجازه شما)
ارادتمند
میتونین خودتون اصلاحش کنید
بنظرم اینجوری بهتره:
فایل پیوست 76175
فایل پیوست 76435
Nikon D5500 l S: 30sec l F: 16 l iso: 200 l 35mm Focal length: 45mm
فایل پیوست 76548
تهران، پل طبیعت
فایل پیوست 76976
اولین تجربه عکاسی شبم!
ستاره پرنور وسط مشتری هست.
FL18mm | ISO 800 | 25 sec. | F3.5
فایل پیوست 77037
Nikon D5500 l S: 30 sec l F: 29 l iso: 100 l 35mm Focal length: 43mm
فایل پیوست 77058
عکس متشکل از دو شات با نوردهی متفاوت
یکی قبل از ورود ماه و ابر به اسمون و یکی هم که اسمون صاف بود گرفته شده!
به خاطر اینکه از فیلتر کاهنده نور استفاده نمی کردم چاره کار همین بسته شدن دیافگرام برای ثبت چنین تصویری بود. همچنین برای ایجاد چنین ردی از نور ماشین ها نیاز به همین سرعت شاتر داشتم، به علت اینکه در اون ساعت رفت و آمد ماشین ها کم بود.
فایل پیوست 77095
D7100 | 18-140mm@18mm | ISO-3200 | F3.5 | 25 sec
پانورما 3 شات -- الودگی نوری واقعا ازار دهنده بود :-(
فایل پیوست 77100
انتقاد پیشنهاد راهنمایی در پردازش و... با کمال میل پذیرفته میشود
اگزیف: 18mm, f/3.5, 20sec, ISO3200