فایل پیوست 71142
Printable View
با تشکر از جناب خادمی و آقا مصطفی (کاربر msh2200)
متاسفانه باز هم همان پترن 4 خانه در ثبت زیبای این دو عزیز دیده میشه
شاید هم ایراد از مانیتور بنده باشه
درود
فکر کنم صفحه مانیتور شما یا خیلی شارپ باشه و یا این حالت را داشته باشه!
بنده در هیچکدام از دو تصویر این حالت را (در 3 مانیتور متفاوت نمی بینم)
در ضمن حداقل تصویر بنده که حاصل یه پردازش سریالیه که اگر چنین چیزی را دروبین هم ثبت کرده باشه تقریبا امکانش خیلی کمه که در تصویر نهایی ثبت بشه
ارادتمند
درود
در مورد تصویر کهکشان و پردازش مربوط به اون اجازه بدید به زودی قصد دارم مطلب کاملی را در تاپیک عکاسی نجومی قرار بدم.
واقعیتش خلاصه به یک یا دو کار نشده! از جداسازی، حذف آلودگی نوری و ... بگیرید تا شارپنس و ...
اگر اجازه بدید بصورت کامل و در محل مناسب توضیح خواهم داد.
فقط برای مقایسه، تصویر زیر مقایسه این تصویر با تصویر اصلی ثبت شده توسط دوربین هست.ارادتمند.
فایل پیوست 71216
کاش میشد در سایز اصلی ارسال شود
بنام خدا
لیکن هر شیطانی که به استراق سمع (در آسمان) بپردازد، تیر شهاب و شعله آسمانی او را تعقیب کند. قرآن کریم.حجر16
درود
متشکل از 7شات برای آسمان و 4شات برای زمین در مدت زمان حدودا 90 دقیقه.
رنگ شهاب ها عینا و البته با اغراق صورت گرفته است.
دوست داشتم اسم این عکس را "سقوط شهاب سنگ" بذارم ولی..
ارادتمند
ممنونم از شما
لنز استفاده شده Nikon 50mm f1.4G و بقیه اگزیف در تصویر زیر
فایل پیوست 71225
فایل پیوست 71284
عکاسی در شب با وجود نور در اطراف.
عکاسی در شب هم حس و حال خودشو داره.البته اگر در جایی مناسب برویم.
درود
ثبت بارش شهابی برساوشی
(همیشه برای عکاسی شب یک ریموعت تایمر دار همراه خودتون داشته باشید.مهم تر از کیفیت لنز/کیفیت بدنه و حتی لباس مناسب هست :/ )
فایل پیوست 71374
پانورامای 100 مگاپیکسلی از کهمشان راه شیری متشکل از 12 فریم افقی
فایل پیوست 71396
لینک سایز بزرگتر به همراه اگزیف
سلام
دوستان تمامی اون نقطه های سفید ریز ریز که در اغلب عکس ها ی این سبک دیده میشن ایا ستاره اند یا...
چندی پیش دوربینمو از بابت هات پیکسل تست میکردم چند تا شات با درب بسته لنز زدم
موقعی که داشتم با Acr نگاش میکرم با کمی دست کاری اکسپوزو whites مشابه همین نقطه ها تو عکس ایجاد شد
برام سوال پیش اومد که تو این عکسها هم ممکنه برخی از این نقاط مربوط به سنسور باشه و در واقعیت همچین چیزی نباشه
برای مثال:
فایل پیوست 71400
درود جناب پارسا،
بله تمامی اون نقطه ها ستاره هستند. به نظر میاد که نوردهی شما زیاد نبوده و همچنین از ایزوی خیلی بالایی استفاده نکرده اید. هات پیکسلها به صورت نقاط رنگی مثل سبز، آبی، بنفش و قرمز تو عکسها ظاهر میشوند و هر چقدر ایزو بالاتر و زمان نوردهی هم بیشتر باشه، احتمال ظاهر شدنشون هم بیشتره و از عکسی به عکس دیگه متفاوته. بنابراین اگه هات پیکسلی وجود داشت با افزایش whites، رنگ اون تغییر نمیکنه چون ابزار فوق فقط بر روی رنگ سفید تاثیر داره و مقدار اون رو کم یا زیاد میکنه حال آنکه هات پیکسل ها سفید نیستند.
درود
بله نه تنها ممکنه بلکه هست!
برای همین منظور هم در شرایط محیطی یکسان پس از ثبت تصویر با تنظیماتی که برای ثبت عکس صورت گرفته یک فریم هم با درب بسته (Dark Frame) گرفته می شه تا این مشکل اصلاح شود.
البته دوربین های کنون از مدل هایی مثل 10D (قبلش رو اطلاعی ندارم) سیستم Long Noise Reduction داشتند که خودش بصورت اتوماتیک بعد از ثبت تصویر یک فریم هم بصورت Dark می گرفت و بر اساس الگریتم مخصوصی هات پیکسل و پیکسل های سوخته را حذف می کرد.
ارادتمند
سلام فرشاد عزیز
بعد از تهیه فریم ها اولین موضوعی که در مورد عکسها در همان منطقه عکاسی بین دوستان صورت گرفت نحوه ترکیب عکسها و از آنجایی که در تجربه های قبلی نتوانسته بودم خروجی قابل قبولی از ترکیب عکسها داشته باشم نگران این موضوع بودم
ابتدا دو یا سه برنامه که همگی کارشان ترکیب عکس و ساخت پانوراما بود را امتحان کردم که خروجی قابل قبولی نداشتن و در ترکیب آسمان نا موفق بودن
بلاخره تصمیم گرفتم از photomerge خود فتوشاپ استفاده کنم و بر خلاف تصورم در آخرین ورژن فتوشاپ این بخش بسیار قدرتمند و دقیق شده
در مرحله اول عکسها نهیه شد و تنها نکته در اینجا انتخاب وایت بالانس دستی است ، اگر وایت بالانس فریمها مشابه نباشد در ساخت پانوراما مشکل ساز خواهد شد
در مرحله دوم فریم ها با فرمت راو به فتوشاپ داده شد تا پانوراما ساخته شود
و بعد از تهیه پانوراما و کراپ های لازم بقیه ویرایش در ACR و بخشی در فتوشاپ انجام شده که شامل موارد زیر است
اصلاح وایت بالانس ، اصلاح نور اولیه ، استفاده از Curve برای افزایش نور ستاره ها و مشخص شدن هرچه بهتر کهکشان ، افزایش شارپنس و نویزگیری در همان ACR سپس در خود فتوشاپ اضافه کردن رنگ به کهکشان بوسیله ماسک و Photo Filter و در نهایت نویزگیری نهایی بوسیله پلاگین Imagenomic Noiseware
:-) قبلا بابت وجود اشتباهات تایپی احتمالی عذرخواهی میکنم
درود
استفاده از multiple exposure
فایل پیوست 71672
فایل پیوست 71886
عکس دارای اگزیف است
فایل پیوست 71893
f 2.8
26s
3200
sigma 17-50 f2.8 @ 50
فایل پیوست 72078
پانوراما متشکل از سه شات
عالی ،مثل همیشه
سلام
عکس زیبایی شده
نقطه فوکوس اینجا کجاست
بطورکلی نتو فضای کم نور چجور فوکوس میکنید
من نتونستم
ممنون
برای چنین عکس هایی بهتره از قوانین هایپر فوکال استفاده کرد اما من به صورت حدودی سعی میکنم به سوژه زمینی خیلی نزدیک نباشم که عمق میدانم بهتر باشه.در این عکس فاصله من تا درخت حدود 6 متر بوده.و علف ها از حدود 5 متری نوردهی شده به همراه درخت.سعی کردم روی دورترین نقطه از درخت فوکوس کنم یعنی لبه ی بالایی.توسط چراغ قوه به اونجا نور تابونده شده و با زوم لایو ویو روی اون نقطه به صورت دستی فوکوس کردم.به خاطر فاصله و لنز واید هم عمق میدان رو تا بینهایت داشتم تا ستاره ها هم خوب بیفتند و کهکشان
ممنون دوست عزیز
سلام
فایل پیوست 72238
ییلاق سوباتان
با پس زمینه رضوانشهر و آلودگی نوریش
فایل پیوست 72245وقتی آلودگی نوری داشته باشی دیگه باید سرگرم عکاسی دیگری شد.
تنها تکه سالم از یک تلاش شکست خورده برای ثبت حلزونی حرکت ستارگان
فایل پیوست 72299
فایل پیوست 72461
درياچه تار و خط الراس دوبرار زير نور مهتاب پس از نيمه شب
اینم یه شات دیگه از همون شب مهتابی در ییلاق سوباتان
متاسفانه سه پایه نبرده بودم از درو پنجره ،حصار، بالش و... بجای سه پایه استفاده میکردم
کادرام خیلی جای بهتر شدن داشت ولی...
فایل پیوست 72473
متشکرم.
عکس در واقع همان استارتریل معمولی است که در حین عکاسی، لنز با سرعت بسیار کمی زوم شده است. در چنین حالتی به جای اینکه ستارگان حرکت دایره ای به دور ستاره قطبی داشته باشند، به صورت حلزونی یا مارپیچ ثبت میشوند. برای انجام زوم آهسته و طولانی مدت، از دستگاهی استفاده کردم که خودم ساختم که توضیحاتی درباره آن در یکی از تاپیک ها داده ام و در اینده توضیحات کامل تر ارائه خواهد شد. البته هنوز مشکل دارد و باید ابتدا مشکلات آن را برطرف کنم و همانگونه که گفته بودم، این تنها بخشی از مجموعه عکسهای تهیه شده است. امیدوارم که در آینده بتوانم مشکلات آن را رفع کنم تا نتایج بهتری حاصل گردد.
درود
بله. لنز توسط یک مجموعه شامل تسمه، چرخ دنده، گیربکس، موتور، کیت کنترل کننده موتور،استندی برای اتصال به دوربین و باطری و باقی متعلقات، به صورت بسیار آرام به چرخش در آمده است. البته این تصویر Zoom In است. نتیجه کار در حالت Zoom Back متفاوت با تصویر پیش روی شماست و اصولا نتایج کار خیلی جالب است. لااقل برای خود بنده که کلا تصوراتم را از آنچه که انتظار داشتم تغییر داد!
این تصویر حالت زوم بک است:
فایل پیوست 72545
با توجه به اینکه از لنز اولتراواید استفاده کردم، عمق میدان مشکل خاصی نداشت. اصولا در چنین شاتهایی (و حتی به طور کلی، در عکاسی از آسمان شب) به یک عکس با نوردهی بیشتر پیش زمینه جهت روشن تر شدن و ثبت زیبا تر نیاز است. پیش زمینه تصویر فوق نیز از اولین عکس ثبت شده (در وایدترین حالت ممکن) بدست آمده که پس از استک کردن عکس ها و ایجاد تریل، دو تصویر با هم ادغام شده و پیش زمینه تغییر پیدا کرد.
در مورد تغییر سایز اجسام نیز این را اضافه کنم که در حین ادغام تصاویر، رفته رفته پیش زمینه و اجسام محو میشود و در نهایت بایستی از یک تک شات برای پیش زمینه استفاده کرد. بنابراین بحث تغییر سایز اجسام منتفی است.
بنده برای ثبت این عکس از تمام بازه لنز خود که توکینا 16-11 است، استفاده کردم اما بنا به دلایلی (که در پی رفع کردن آنها هستم) عکس نهایی آنچه که میخواستم نشد و تنها همین بخش کوچک از تلاش آن شب قابل استفاده و نمایش بود.
اگزیف عکس هم بدین شرح است: شاتهای 30 ثانیه، آپرچر 2.8، ایزوی 800 بر روی دوربین کنون 600D . عکس فوق حاصل 24 شات است
از فیلتر Radial Blur استفاده شده تا هم حرکت بیشتر در چشم باشد هم فاصله بوجود آمده بین حرکت در هم شات از بین برود ، اینکه این افکت زیبا باشد یا خیر کاملا سلیقه ایست بسیای از عکاسان شب خارجی از این تکنیک استفاده میکنن اما در بین عکاسان شب ایرانی هنوز رایج نیست
کراپ قسمتی از آسمان قبل از اعمال فیلتر
فایل پیوست 72548
بعد از اعمال فیلتر
فایل پیوست 72549
سلام سهيل عزيز
جسارتاً پيشنهاد مي كنم از تركيب دو روشي كه گفتي استفاده كن.
عكسي كه با روش Radial Blur اديت كرده اي در لايه زير بگذار و عكس استارترايال را در لايه روئي و با Blending در مد Screen تركيبشون كن و بعد با تنظيم Level و Curve سياهي آسمان را زياد كن. البته مي توان با تغيير opacity لايه بالائي به نتايج متفاوتي هم رسيد من در اين نمونه opacity را روي 100% گذاشتم:
فایل پیوست 72554
ارادت
برخي از عكسها آدم را به نوشتن و تعريف و تمجيد وا مي دارد.
حركت چشمها در راستاي عمق عكس در ميان سنگها و پيچ و خمهاي سايه روشن هاي اين عكس خيلي لذت بخش است. فكر نكنم اين احساس با ديدن خود منظره در طبيعت وجود داشته باشد؛ و اين دقيقا هنر يك عكاس است كه عكسي از منظره اي بگيرد كه شايد از اصل آن هم بهتر باشد!
يك فور گراند(پيش زمينه) عالي مي تواند منظره اي را كه ممكن است به ديد خيلي ها ساده باشد به يك شاهكار تبديل كند. البته از نورپردازي بسيار خوب فورگراند هم نبايد غافل بشويم. بدون نور مناسب فورگراند ماهيت خودش را از دست مي داد.
شايد مدتي بايد روي بخشي از عكاسي منظره بيشتر تمرين كنيم و اين جمله را با خود تكرار كنيم و به ياد اين عكس بيفتيم:
عكس منظره خوب = فورگراند خوب
سلام
هرگـز دلـم از یـاد تـو غـافل نـشود
گـر جان بـشود مـهر تـو از دل نـشود
افـتاده ز روی تـو در آیینـهٔ دل
عکسـی که به هیـچ وجه زایل نـشود
یـا رب نـظری بر مـن سرگـردان کن
لـطفـی بـمن دلـشدهٔ حـیران کن
با مـن مکن آنـچه مـن سـزای آنم
آنچ از کـرم و لـطف تـو زیبد آن کن..
ابـوسـعید ابـوالـخیر
فایل پیوست 72772
سایز بزرگتر رو اینجا ببینید
اگزیف عکس :نقل قول:
Camera Maker: Canon
Camera Model: Canon EOS 6D
Image Date: 2015-08-17 23:21:10 +0000
Exposure Time: 25.000 s
ISO equiv: 3200
Exposure Bias: none
Metering Mode: Matrix
Exposure: Manual
Exposure Mode: Manual
White Balance: Manual
Flash Fired: No (enforced)
Orientation: Normal
Color Space: sRGB
GPS Coordinate: undefined, undefined
Creator: Hassan Abdollahabadi
Copyright: © Hassan Abdollahabadi
Software: Adobe Photoshop CC (Windows)
سلام
اگر منظورتان این است که رد ستارگان به صورت مصنوعی و گرافیکی به وجود آمده است،خیر عکس از ترکیب حدود 400 شات ساخته شده است.ولی اگر منظورتان به تمیز و مرتب بودن رد ستارگان در مقایسه با بسیاری از عکسهای اینچنین است که فکر میکنم بیشتر به سلیقه و نظر عکاس در انتشار و انتخاب عکسهایش مربوط باشد.در بسیاری از موارد عبور ابرهای باعث منقطع شدن رد ستارگان میشود که معمولا من این شاتها را منتشر نمیکنم و یا فقط از بخشی از این عکسها در ساخت استار تریل استفاده میکنم.
سلام
ممنون
16mm,F2.8, iso1600,20sec
همه شاتها با این تنظیمات گرفته شده و حدود ساعت 1:30 بامداد عکاسی را متوقف کردم که با کادر دیگری هم عکس بگیرم.
ماگر قرار به عکاسی تا زمان روشن شدن هوا باشد من تنظیمات را تا کمی قبل از طلوع تغییر نمیدهم و عکسها با همان تنظیمات روشن تر ثبت میشوند و حدود نیم ساعت مانده به طلوع عکاسی رو متوقف میکنم.
ولی اگر میخواهید بعد از روشن شدن هوا هم ادامه دهید، زمانی که دوربین میتوانست نور سنجی مناسبی داشته باشد میتوانید از مود تقدم دیافراگم استفاده کنید. نرم افزار ساخت تایم لپس میتواند تغییر در نور را یکنواخت کند.
سلام
مهدی جان اگزیف رو از روی عکس اعلام کردن
مضاف بر اینکه تصویر تک عکس نیست
حاصل ترکیب 30 فریم 25 ثانیه ای و استفاده از مقر EQ 5 است
در هر حال سایز بزرگتر و مشخصات رو اینجا ببینید
فایل پیوست 72878
Lens : 18 - 55
Focal : 18
Iso : 1600
Expusure : 33Min - ( 66 * 30")