دوستان اگر مکان عکاسی رو هم ذکر کنن ممنون میشم.
دزفول__آرامگاه رودبند
تقدیم به دوست عزیزم جناب حاج شیخ مهدی خان پرتو(خوشم اومه)_و عدالت عزیز که من رو با موتور برده بود تا عکس بندازم
1-نداشتن یه تله بلند من رو به غصه خوردن وادار می کنه...
2- ای کاش هنر ادیت با فوتوشاپ رو بلد بودم:(
وبــــــلاگ مــــن
دبی - هند هلد
سلام
جشنی در ساحل همراه با اتش بازی
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
سلام به دوستان گرامی،
من توی عکاسی تازه کارم و چن شب پیش سعی کردم یه عکس توی شب بگیرم که پیوست میذارمش، اما نمی دونم چرا اینجوری شد. میتونید بهم کمک کنید.
ایراد از ضعف دوربینه یا تنظیمات؟
ایزو 800
شاتراسپید 8 ثانیه
دیافراگم: 4.5
بدون فلاش
با سه پایه
دوربین نیکون دی 3000
ممنون میشم نظرتون رو بدونم چون بهم خیلی کمک می کنه.
البته شرایط اتچ کردن این اجازه رو نداد که اصل عکس رو بذارم. اما واضحه که کاملا بلور شده
به نظرم این عکس فکوس نیست
علت فلو بودن عکس نبود فکوسه
لنز روی اتوفکوس بوده، یعنی من اصن چیزی رو تنظیم نکردم.
در ضمن یه سوال دیگه اگه لطف کنید.
روی لنز وقتی من میذارم فوکوس روی منوآل، دیگه عملا فوکوسی نمیشه انجام داد. از همون چیزی که جلوش هس عکس میگیره...
به نظر فقط به درد عکس گرفتن از چیزهای دور می خوره...
و یه سوال دیگه با عرض معذرت، این VR روی لنز که آن و آف داره معنی اش چیه و به چه درد می خوره؟
منوآل فوکوس یا فوکوس دستی به وسیله رینگ فوکوس لنز و دقت در ویزور انجام می شود.
ولی اتو فوکوس با سیستم های مختلف میزان فاصله جسم را از سنسور تخمین زده و عمل فوکوس انجام می شود ... منتها در شب به علت وجود نور کم این کار ممکن است با مشکل رو به رو شود.
VR در لنز های نیکون و IS در لنز های کنون نشان دهنده لرزشگیر دار بودن لنز می باشد.
راجع به تمام توضیحاتی که دادم در قسمت مقالات سایت عکاسی مطالب بسیار مفیدی هست.
در ضمن اتوفوکوس خود سوژه رو تشخیص نمیده!!!
کوه صفه اصفهان ساعت 2 نیمه شب
سلام به همه دوستان
برای فوکوس در شب و درگیر نشدن با مشکلاتی ناشی از کمبود نور و کوچک بودن دهنه ویزور و .... بهتر هست که از روش انتخاب هایپر فوکال دیستنس برای فوکوس کردن استفاده کنید. این طوری با اطمینان بیشتری می تونید عکاسی کنید به علاوه اینکه توی عکاسی نجومی در مناطقی که نور خیلی کمی دارید و فوکوس کردن روی ستاره ها خیلی سخت میشه می تونید از این روش به راحتی استفاده کنید.