ایا راهی برای استفاده از روش slow sync با فلاش های اکسترنال نیست ؟
حمید رضا مرادی
G12
کاربرد اینکه اول فلاش بزند یا اخر در جاهای متفاوتی است. تجسم کنید که شاتر برای یک ثانیه باز باشد اگر در اول این یک ثانیه فلاش مثلا یک صدم ثانیه بزند و یا اخر یک ثانیه بزند دو عکس متفاوت تولید میشود.
دو حالت را Front Curtain و Rear Curtain نامگذاری کردند. تفاوت این دو حالت در عکس مشخص است.
تجسم کنید که میخواهید از یک نفر در حالت پرش از مانع عکس بگیرید و برای نشان دادن حس حرکت میخواهید کمی محوی در تصویر داشته باشید . معمولا در این حالت ترجیح میدهیم محوی در پشت دونده باشد و نه جلوی ان و طبیعی است که برای رسیدن به این حالت اول باید شاتر باز باشد و در انتهای زمان باز بودن فلاش بزند که تصویر محو را در ابتدا و تصویر شارپ را در انتهای زمان بگیرید.
SlowSync=Slow shutter + Flash
Rear curtain = Shutter opens.. exposure.. flash.. shutter closes
Front curtain = Shutter opens.. flash.. exposure.. shutter closes
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
سلام.
این عکس از اولین تجارب من در عکاسی شبانست. که به لطف دوست خوبم حمید خرمی (که سه پایش رو برای مدتی طولانی بهم قرض داد) میسر شد. میدونم خوب نشده. بیشتر قصدم این بود که در محیط عمومی فروم از حمید و دوستانی که بی منت و با مهربانی تمام به رفقاشون کمک می کنند تشکر کنم.
ممنون.
آرش سلطانی
آتشکده نیاسر ساعت 3 نیمه شب.
Nikon D80 + Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR + Nikkor AF-S 50mm f/1.4G.............................................. .......................Arvin Azima
عکس 129 آقای سلطانی
عکس بدی نیست. دیافراگم باز بوده نه؟ من بودم دیاف رو میبستم کمی.یا باید بازتر بود و عمق میدان مشهود میشد
بعد اگه وایدتر هم بود ریتم رو بهتر نشون میداد.کلا تو سوژه های این جوری تصمیم گیری یکم مشکل و بستگی به شرایط محیط داره
و عکس 130 یه سوال ؟ این جور عکس هارو تا به حال به صورت HDR امتحان کردید؟