تک شات - f2.8 - 30sec - iso 5000 - 16mm
تک شات - f2.8 - 30sec - iso 5000 - 16mm
یک شات ستاره ها و یک شات زمین . از یک نقطه ( با اندکی زاویه برای ثبت بهتر ستاره ها ) .
f4 - 20sec - iso100 - 28mm
سلام امیر جان .
اول از همه ممنون بابت نظر و نقد ( امیدوارم توی این سایت بیشتر باشه چون انقدری بازدید بالا نیست که کسی به خاطر دیده شدن عکس بذاره و اگر کسی عکسی هم میذاره احتمالا هدف همینه که دوستان اهل فن اون عکس رو نقد کنن ).
هدف من از این عکس این بوده که تنهایی خانه به تصویر کشیده بشه ( نمیدونم چقدر از بعد هنری موفق بودم ) . نمیخواستم با یه کهکشان پر ستاره یا آسمان پر از نور تمرکز رو از روی خانه بردارم . ( حتی در ویرایش تا جایی که تونستم همون مقدار ستاره رو هم کم کردم و چند بار هم میخواستم کلا ستاره ها رو حذف کنم و خانه به تنهایی در قابی کاملا تاریک قرار بگیره ) . دلیل گرفتن 2 شات فقط این بود که نمیشد با یه شات این هاله کمرنگ دور چراغ و نوار نوری تاریک روی تپه رو به همراه ستاره ها به این شکل داشت .
به نظر من عکس های اغراق شده از کهکشان با سوژه هایی که در واقع اصلا سوژه نیستن یه مقدار این تاپیک و این سبک عکاسی رو تحت تاثیر قرار داده . ( هرچند که نمونه های بسیار زیبا هم اصلا کم نیست )
سایز عکس هم اینجا خیلی کوچیکه و باعث میشه خیلی از جزئیات در نهایت از بین بره . حداقل توی این عکس با توجه به تاریک بودن خیلی از ستاره های کم نور و پرتو های نوری چراغ دیده نمیشن .
20s - f2.8 - 16mm - iso3200
این شتر ( با چند تا شتر دیگه که پشت صحنه همچنان مشغول خراب کردن وسایل بودن ) از نا کجا وسط کویر اومدن بالای سرم و هر چی بود به هم ریختن . ولی بعدش این یکی 20 ثانیه کاملا بی حرکت اونجا وایساد که این عکس ثبت بشه .
خیلی سریع مجبور شدم این عکس رو بگیرم و برم وسایل رو نجات بدم !!
یه نظر بدم و تو افق محو بشم!!
به نظر خط افق کج می آید.
فلر در عکس بیداد میکند.
منطقه زیادی از عکس آور اکسپوز شده و با توجه به ایزوی بالا و اف پایین، حتی احتمال اسیب به سنسور دوربینتان هم هست.
کامیون هم که به دلیل فاصله کانونی 16، دچار کشیدگی شده.
ستاره ها نیز به نظر در فکوس کامل نیستند.
این موارد را مطرح کردم زیرا کامنت خودتان را در جواب به دوستان خواندم. حال خودتان به دنبال رفع آنها باشید.
بخصوص ایزوی بالا که با توجه به اینکه رو به روی جاده ایستاده اید و نور ماشین های عبوری روبه رو مستقیما به دوربینتان میتابیده، اثر تخریبی بالای در عکس و حتی دوربین دارد. پیشنهاد میکنم به دنبال نقاط تاریک و بسیار تاریک و بسیار بسیار تاریک باشید و تا میتوانید از جاده ها فاصله بگیرید.
محمّد حسین کشاورز
Canon 6D & 600D+18-55 IS II+70-200 f/4 L+Tokina 11-16 f/2.8 II
Sigma DG-610 & Yongnuo 560 III & IV
32 شات