درود
چند نکته را جسارتا می خواستم عرض کنم
- سطح الودگی نوری به خوبی کنترل شده ولی نظرم ته رنگ زرد ازار دهنده است
- کهکشان هم بهتر بود لبه هاش محو تر باشه و به اسمان بیشتر نزدیک بشه. اینطوری حس جدا شدن کهکشان از اسمان ایجاد شده است.
- از نویز که بگذریم داخل کهکشان بنظرم شلوغ شده و تفاوت رنگی با اسمان داره که بهتره این اصلاح هم انجام بشه
ارادتمند
درود بر شما و بسیار ممنونم بابت وقتی که گذاشتین ، تمامی موارد ذکر شده رو حتما در ادیت جدید اعمال میکنم ، باور بفرمائید این 4مین ادیته که روی عکس زدم و از هیچکدومشون رضایت کامل نداشتم ، و این آخری که همینجا آپلود شده جز همیناست ، ممنون میشم اگه ویدیوی آموزشی چدا از ویدیوهای یوتیوب رو کسی در مورد پردازش کهکشان داره معرفی کنه ، بازم ممنونم
درود
درود
پردازش اسمان در اوایل این دردسر ها را داره
ممکنه عده ای اعتقاد داشته باشند پردازش اصالت تصویر را از بین می بره ولی در شرایطی که ما قرار داریم رسیدن به یک اسمان تاریک مناسب بسیار سخت خواهد بود و بنابراین این بهترین راه برای لذت بردن از اسمان هست!
این لینک رو چک کنید که با عنوان How to edit the millky way در youtube در دسترس هست
ارادتمند
« حامد محمدی »
اینستاگرام
سلام
من بالاخره یه ریموت تهیه کردم مارک هنل مدل کپچر البته دنبال مدل giga t pro II بودم که گفتم دیگه تولید نمیشه. البته چون نیازی به استفاده از راه دور نداشتم فقط با کابل تهیه کردم و مستقیم به دوربین وصل میکنم. فقط یه مشکلی که دارم وقتی اینتروال رو توی تنظیمات ریموت کمتر از 4 ثانیه میزارم بدون ارتباط به این که مدت زمان اکسپوز رو چقدر تنظیم کرده باشم دیگه شاتر رو آزاد نیمکنه برای شات بعدی ولی وقتی زمان اینتروال بیشتر از 4 ثانیه باشه بدون مشکل بعد از 4 ثانیه شروع میکنه به گرفتن شات بعدی. الان نمیدونم مشکل از ریموته؟ یا دوربین نمیتونه تو کمتر از 4 ثانیه رو حالت بالب برای شات بعدی آماده بشه؟
این عکس رو با زمان 2 دقیقه و اینتروال 4 ثانیه گرفتم در مجموع 20 تا شاته. ولی به خاطر اون 4 ثانیه روی خط ستاره ها یه گپ هایی افتاده. آیا راهی هست که اون زمان رو بشه کاهش داد؟
از شهر دور بودم ولی چون دقیقا به سمت شهر عکس گرفتم الودگی نوری هم رو عکس اثر گذاشته
درود
هنل با این مسئله مشکلی نداره و ریموت های دیگه هم من ندیدم مشکلی داشته باشند.
ببنید این مشکل و کاهش زمان به زیر 4 دقیقه باعث واکنشی در دوربین می شود یا نه؟
ممکنه یک سیستم یا تابعی در دوربین فعال کرده باشید که این اتفاق بیفته. مثلا، اگر شما سیستم DarkFrame فعال کنید معادل مدت زمان نوردهی یک فریم دیگه هم بدون زدن شاتر ثبت می کنه. در این حالت معمولا چراغ ذخیره دیتا روشن خواهد ماند و یا دوربین رفتاری شبیه به رفتار زمان ثبت عکس نشان می دهد.
یک دلیل دیگر هم ممکنه بخاطر سرعت پایین حافظه ها باشه. البته منتطقی نیست ولی احتمال می تواند باشد.
ارادتمند
ما هیــچ، ما نــگاه | سینا خسروی
با تشکر از توجه دوستان. مواردی که ذکر کردین رو تا اونجایی که اطلاع داشتم مثل کاهش نویز اکسپوز طولانی مدت رو برسی کردم که خاموش بود. دارک فریم هم فعال نبود. ممکنه گزینه دیگه ای هم باشه؟ البته یه نکته دیگه این که من عکس رو با فوکال ۱۱ گرفتم. اصولا تو این فوکال بعد از ۳۰ ثانیه حرکت ستاره ها ثبت میشه چطور تو ۴ ثانیه وقفه بین شات های ۲ دقیقه ای من این حرکت نمایان شده؟