بارش شهابی جوزایی
بارش شهابی جوزایی
« حامد محمدی »
اینستاگرام
« حامد محمدی »
اینستاگرام
« حامد محمدی »
اینستاگرام
سلام
یافتن این کادر زیبا از تهران کار ارزشمندی است و در نتیجه ترکیب بندی این کار جای تقدیر دارد. تکرار چند برج شبیه هم در کنار هم، دو خط منحنی و یکی دو خط مورب.... بسیار عالی است. البته در مورد جای گیری خط افق، احساس می شود فضای خالی آسمان بیش از حد است. با این وجود این مورد نقطه ضعف اساسی در برابر موردی که الان به اون اشاره می کنم نیست:
چیزی که بیشتر از هز چیزی چشم را اذیت می کند کج بودن برجها و تمامی خطول عمودی در کادر (حتی نسبت به یکدیگر) است. حدس من این هست که این مسئله در ویرایش به وجود آمده است و فایل خام باید طبیعی تر از این باشد. خوشحال می شویم عکس قبل اصلاح پرسپکتیو را در سایز حتی کوچک در اینجا قرار دهید تا ببینیم چه چیزی می شود رویش پیاده کرد.
یک مورد دیگر که به نظر من در عکسهای شب همیشه باید توجه داشت این هست که عکس آن قدری روشن نشود که از حیطه عکاسی شب خارج شود و شبیه منظره در نور روز شود. البته قسمتهایی از عکس بسیار روشن است و در مقابلش آسمان تاریک و سیاه رنگ هست. انتخاب زمان بهتر عکاسی به آسمانی آبی تر و روشن تر منجر می شود.
اگر اصلاح پرسپکتیو و خطوط عمودی این کار درست انجام شود و کمی سهم آسمان کمتر شود من این عکس را از عکس قبلی بهتر می دانم.
مرسی
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
« حامد محمدی »
اینستاگرام
با استفاده از transform tool در Adobe ACR CC:
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
nikon d3300+Tokina 12-28
Aperture: f/4
Exposure Time: 260*20 sec
ISO: 3200