سلام
ممنونم از لطف شما .
در مورد ستاره قطبی عرض کنم که یک چرخش کوچک کافی بود ( ستاره در راست بالا و رد ماشین در چپ پایین قرار میگرفت ) ، البته موقیتی که در آنجا بودین تعیین کننده هست گاهی اوقات دست عکاس بسته میشه ، پیشنهاد من گرفتن 2 شات کنار هم بصورت پانوراما هست ( اگر امکان چرخش وجود نداشت ) و بقول عکاس با تجربه آسمان شب آقای زاکاریان گاهی لازم هست اصلا عکس نگیریم . "" پیدا کردن مکان های بدور از آلودگی نوری یکی از لازمه های کار عکاسی نجومی هست ، البته با بتصویر کشیدن آلودگی نوری در کنار ستاره ها میتونید یاد آور ضرر بسیار زیادی بشین که نور های کنترل نشده شهر ها به طبیعت آسمان شب میزنند ""
درباره دارک فریم هم عرض کنم که عکاسی در شب بدلیل استفاده از نوردهی طولانی و حساسیت بالا اغلب باعث ایجاد هات پیکسل و نویز های رنگی قوی میشه ، در دارک فریم دقیقا بعد از اتمام عکاسی یک فریم با همان تنظیمات عکس اصلی ولی با در لنز بسته میگیریم ، در این عکس مقدار زیادی هات پیکسل و نویز موجود خواهد بود ، نرم افزار های تخصصی ترکیب تصاویر نجومی که قبلا گفتم قسمتی برای وارد کردن دارک فریم دارند و پروسه کار به این صورت هست که بعد از اتمام کار ترکیب عکس ها این تک فریم رو از عکس شما تفریق میکنه این کار باعث میشه تا حد زیادی هات پیکسل ها و نویز ها از بین برن (( البته حرفه ای ها چند فریم رو بعنوان دارک فریم میگیرند که حداکثر حذف رو داشته باشن ))
Long exp NR اگر منظورتون هست که تقریبا همون کار دارک فریم رو خود دوربین انجام میده ولی مشکل اینجا هست که اگر بخواهید پشت سر هم عکاسی کنید دیگه امکان پذیر نیست چون خود این پروسس زمان بر هست و در هین انجام به شما اجازه عکاسی نمیده .
موفق باشید