Nikon D90
Nikkor 18-105@105mm
1/5s - F8 - iso:200
اگزیف همراه عکس..
am30 جان خیلی پز زیبایی گرفته همینطور زاویه دید عالیه .نور هم خوبه .فقط یکم احتیاج به روتوش داره که شرمنده من دست و پاشکسته انجام دادم.خلاصه ببخشید
سلام
جناب am30 پرتره خیلی خوبی است .سوژه پز مناسبی دارد .همچنین حس خوب.
واردمعایب جزئی نمی شوم .اما اولین موردی که مشکل اساسی پرتره شما به نظر می رسد زاویه بد نور اصلی شمامی باشد.طوری که بیشترین نور روی دست راست سوژه تابیده است تا صورت سوژه.
با ویرایش اقای خلیلی تصویر شما بهتر شد اما هنوز خیلی جا دارد.
یک پیشنهاد .به سیاه و سفید این عکس هم فکر کنید .
پایدار باشید
یا حق
اسدالله مداح
سلام دوستان
اینم مشق من!
البته با اجازه عکاس و صاحب عکس
در پرتره حالت و پز سوژه از ارکان اصلی است که به هزار و یک دلیل واضح است خانمها در این رابطه خیلی بهتر از آقایون عمل می کنند ، من خودم پرتره خانمها رو بهتر از آقایون می دونم به خاطر همین 1001 پرتره از خانم و دخترم گرفتم و از خودم هیچی
ثانیا من و شمای تازه کار اگر بخواهیم اینجا رو محل تجربه خود قرار دهیم که نتیجه از قبل مشخصه ، صفحات فروم پر می شه از عکسهای مبتدیانه و ناشیانه شما و امثال من ناوارد که فایده ای هم برای کسی نداره ( که البته نمونه این عکسها هم کم نیست )... البته منظورم عکس شما نیست با کمترین امکانات ، نتیجه خوبی گرفتین (اگر دوستان نظری ندادن به نظرم به خاطر تکراری بودن و یکنواختی این قبیل عکسهاست و اینکه نکته جدید و قابل تاملی وجود نداشته ) ، منظورم نوع دید شما به فروم است .
به نظر من بهتره دوستان با تجربه عکسها و نظراتشونو مطرح کنن و من و شما هم با دیدن عکسها و صحبتهای این عزیزان سواد عکاسیمون رو ارتقا بدیم و وقتی توانایی نسبی پیدا کردید ما و دیگر دوستان رو از دیدین عکسهای زیباتون بی بهره نذارید .
ویرایش توسط Fereidoon : Sunday 5 July 2009 در ساعت 01:16
فریدون کاوندی
Canon 7D, Canon 15-85 , Canon EF 70-200 f4 L IS , Sigma 35 f1.4 ,Manfrotto
190XProb + 486RC2
ویرایش رضا خلیلی به خاطر بکگراند به نظر من خیلی بهتره. ولی خود سوژه رو ظاهرا امیر بهتر در آورده.
به هر حال اون بکگراند قرمز باعث شد بفهمیم که حالت اول چه قدر به سوژه میاد
پ ن : امیر خان شما اگه لایه ها رو داری میشه یه بار هم تو مایه های قرمز یواش با همون بازی نور اصلی بکگراند ایجاد کنی ببینیم چطور میشه؟ شرمنده ارد میدما! چون به نظرم هدفتون از انتخاب قرمز قرار دادن رنگهای مکمل بوده
سلام
من با بک گراند اصلی مخالفم! :biggrin:
هدفم از عوض کردن بک گراند و استفاده از رنگ مخالف و تند ، شادتر کردن فضای عکس و تبدیل یک عکس خونگی به یک عکس آتلیه ای و جدا کردن سوژه بکمک بلور کردن بک گراند بود. (البته اگه عکس بزرگتری در اختیار داشتم دقیقتر میشد اینکارو کرد)
ولی من خودم این ویرایش رو بیشتر دوست دارم: