اگزیف :
70-17 @ 62 mm
f/5
1/4000
iso 200
-1 step exposure
ممنون.
اگزیف :
70-17 @ 62 mm
f/5
1/4000
iso 200
-1 step exposure
ممنون.
من؟:(
نه به جون خودم...تازه من دایال آپ دارم اگر ADSL داشتم كه دیگه هیچی.تازه اینكه بعد از 2 دقیق پست زدم توی 20 دقیقه میشه حدود 7 تا پست مفهومی و 12 تا پست اف تاپیك زد:::big grin:::
من روش های امیر سوكی رو بلد هستم.دست اش را خوانده ایم.دوستان كسی تمایل داشت آموزش تضمینی شهریه هم 1 میلیون تومان برای 10 جلسه....
امیر جان قبلا این كار زیبایت را دیده ام و خیلی با آن حال می كنم اتفاقا در یك جایی هم از آن استفاده كردم ام ( البته سكرت است ) :cool:
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
حالا جدی امیر این قطره اشك چطور ایجاد شد؟پیرمرد داشت خاطرات جوانی می گفت و یاد ایام می كرد و یا اینكه عینكی بود و عینك را برداشته بود و تو چسبیده بودی به صورتش ؟
اون اشك گوشه چشم بهترین قسمت كار است.خیلی جالب شده....
.................................................. ...........................
آفرین به رفقای خودم كه رسم اگزیف گذاریرا باز هم بر قرار كردند....
این سه تن كه كارهای زیبایشان را دیدید همگی از رفقای نزدیك بنده هستند هااااا....
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
من بعد از یک ماه که توی روستا پشت کوها توی برفا گیر کرده بودم اومدم خونه
جایی که من هستم واقعا سرده دمای هوا به منفی 25 درجه رسید یه فرستی هم شد که دوربینو در چنین دمایی آزمایش کنم عملکرد خود دوربین خوب بود مشکلی نداشت ولی چرخش لنز دوربین یا همون زوم کردن یه خرده کند شده بود انگار لنز یخ زده با کمی زور بیشتر باید لنز و می چرخوندم !
2 تا پرتره هم ببینید
کاوه جان احتمالا این امیر خان تو دردل کردن با این پیر مرد یه نکته رو گرفته و چسبیده بهش انقدر تو اون نکته در دل کده که اشک ظرف و در آورده
امیر خان از روش عکاس اون عکس معروف چرچیل( اسمش یادم نبود اینطوری نوشتم ضایع نشه ):cool:
استفاده میکنه
برای هرکدوم میگرده تا سیگار برگ نخصوص هر سوژه رو از دهنش برداره :::big grin:::
علی باقرزادهCanon EOS 50D
EF 70-200 F4 L USM - Canon 24-70 2.8 L USM
Sigma 10-20 EX DC HSM - EFS 18-55
کامیار
www.kampixel.com
CANON 40D-CANON 70-200 f4 L IS USM-SIGMA 17-70 --FLASH SIGMA DG 500 SUPER-LowePro Off Trail2-TRIPOD SLIK PRO 400DX-PANASONIC GS500
فرهاد جان فكر نكنم بیشتر از یك ماه بود !!! ولی خوب راستش دلم واسه این جمع یه ریزه شده بود توی روستا به اینترنت دسترسی ندارم خیلی تلاش كردم و با دوستام مشورت كردم كه اینترنت و ببرم توی روستا ولی تنها راهی كه همه می گ ن دیش سند و رسیوه ! اونم كه كاره ما نیست
البته روستا از این موبایل های روستایی داره كه بدون كد كار می كنه از مخابرات ژرسیدم ظاهرا مثل اینكه دیتا رو پشتیبانی نمی كنه می خواستم با مویابل دایال آپ وصل شم ببخشید از بحث خارج شدم
می خواستم بدونم كند شدن حركت لنز در دمای زیر صفر درجه عادیه ؟ مشكلی واسه لنز پیش نمی یاد ؟
البته در دفتر چه دوربین در مورد انتقال دوربین از محیط های خیلی سرد به گرم توصیه ها و اخطاری داده كه باعث میعان (بخار) در عدسی دوربین میشه !
Panasonic FZ20
1/200 s
f/2.8
سها تفرشی
کامیار جانپ.ن :سعید با چه لنزی گرفتی این پرتره رو ؟چقدر شارپه
همینه كه میگن از دل برود هر آنكه از دیده برفت! لنز ماكروی 105 سیگما(خدا بیامرز)
اگه داریوش زیر آب این لنزو نزده بود ، الان خریده بودیش!:biggrin:
به عنوان راهنمایی برای کشف معمای این پرونده، پیشنهاد میکنم که تجهیزات قبلی من هم مورد بررسی قرار بگیره!توی هیچ كدوم از لنزای بالای 100 لیست تجهیزاتش f3.5 دیده نمی شه ( كارآگاه پوارو )
:biggrin:
پ ن بی ربط جهت شوخی:
امیرجان مطمئنی که هود 17-70 رو نکردی تو چشم این بنده خدا؟! این ماکروی 2 سانتی متری هم دردسریه ها!!
اصولا چشم در صورت ورود یک جسم خارجی به چنین حالتی دچار میشه!
ویرایش توسط showan : Thursday 17 January 2008 در ساعت 22:30 دلیل: اضافه کردن پ ن
سعید نقشبندی