سلام علی آقای عزیز
من فکر میکنم در عکس آخر اگه گلبرگ ها خاکستری تیره بودند , فضای بهتری ایجاد میکرد مخصوصا اگه حس درخشش رو به جای استفاده از Outer Glow توسط یک گرادینت رفلکسی در خود شاخه ایجاد میکردید
چوپان جوان
سرعت شاتر : 1/1000 ثانیه دیافراگم : f5.6 فاصله کانونی : 100 میلی متر ایزو : 400
اصغـرمحمـدی
پیرمرد لیف فروش
Canon 10D , Shutter 1/500 , f/6.7 , iso 400 , Sigma 17-70 @53mm
ناظم مدرسه در سفر
کامپکت IXUS 900
و چند عکس از آن سفر :
فقط کمی تو کنتراست بازی کردم کراپ به هیچ وجه !
با سلام
جناب shahram16216 ثبت زيباييست و همچنين فرايند سياه و سفيد دلپذيري انجام گرفته.اما عكس و عنوان عكس ارتباطي با هم برقرار نميكنند.
از نام گذاري عكس اين طور بر مي آيد كه نوع فعاليت اين شخص از ديد شما بر پرتره او و انتقال حس اين كاركتر تاثير داشته و ذهن شما را در هنگام ثبت مشغول ميكرده. اما در قاب خود در هيچ كجا چه به صورت علني و يا چه به طور ضمني اشاره اي به آن نداشته ايد.
البته اين تنها نظر شخصي من و نه نظري كارشناسانه است.
دوست عزيز جناب Benygh به عقيده بنده عكسهايي كه شما گرفته ايد چندان مشخصه هاي عكس پرتره را دارا نيستند.در پرتره شايد بعد از رعايت مسائل فني ( كه باعث جدا شدن عكس از يك اسنپ شات معمولي ميگردد) نوعي القاي حسي انساني (منظور هر نوع احساس و عوطف مربوط به انسان چه مثبت و چه منفي) و به نحوي نفوذ در شخصيت سوژه و يا حتي شخصيت سازي از سوژه مطرح است.
به عنوان مثال شما ميتوانستيد با اندكي تغيير جاي سوژه در عكس ناطم نسبت به نور و كمي منترل ميميك سوژه حسي بيشتر از مفهوم ناطم را القا كنيد.البته انتخاب زاويه دوربين از پايين به بالا كه در همين راستا ميباشد و القاي حس رياست و استواري وبرتري ميكند نشان دهنده ديد خوب شما در اين امر بوده.
البته اين تنها نظر شخصي من و نه نظري كارشناسانه است.
موفق باشيد.
...سكوت سرشار از ناگفته هاست...
سلام
دوستان عزیز توجه داشته باشند که صرف وجود تصویر یک انسان در کادر یک عکس باعش نمی شود که ان را در دسته پرتره در تاپیک پرتره قرار دهیم.
پرتره یک حداقل نیاز هایی دارد که بسیاری از عکس های چند صفحه اخیر این مشخصات را ندارند.
بسیاری از این عکس های بیشتر اسنپ شات هستند تا پرتره.دوستان در ارسال عکس در این تاپیک دقت بیشتری داشته باشند.بعدا احتمالا این تاپیک پاکسازی خواهد شد.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
آقای شاطریان، ممنون از به اشتراک گذاشتن ثبت های زیبایتان.
اما ای کاش در این عکس آخر فکری به حال رفلکس های ناخوشایند روی ماسک می کردید. این بازتاب ها به اضافه آن بند سفید به پاشنه آشیل عکستان تبدیل شده.
موفق باشید.
ویرایش توسط siamak77 : Friday 3 July 2009 در ساعت 02:01