با سلام
منتظر نظرات ارزنده دوستان هستم.
سلام
جناب مبین علی عزیز با تشکر از ثبت زیباتون. میشه بفرمایید نور بالای سر را چطوری تنظیم کردید. یعنی سافت باکس کجا قرار گرفته؟
با تشکر
باید که جمله جان شوی، تا لایق جانان شویسید مهدی تقوی
گر سوی مستان میروی، مستانه شو،مستانه شو
ممنون از اشتراک گذاری ...
موی مشکی سوژه در بک مشکی کاملاً گم شده ... (فقدان Hair Light)
منظور کردن Hair Light (نور موی سر) به منظور تفکیک شدن مو و سر سوژه از بک، کمک زیادی به بهبود این ثبت میکند
کمربند مشکی هم به احترام «سِنسی اویاما»، کمی بالاتر بسته میشد تا Gi (گی یا همان لباس کاراته) بهتر به تن مینشست و در کادر منظور میشد، بهتر بود
موفق باشید.
جناب مبین علی در این عکس و همچنین در عکس های وب سایت شما بک کاملا مشکی است و هیچگونه اطلاعاتی ندارد در حالی که در عکسی که بنده گذاشته ام و همچنین در عکسی که آقای خدامی در پست 4087 گذاشته اند رنگ مشکی خالص نیست. این مشکی خالص در عکس شما تحت تاثیر پست پراسس به وجود آمده یا به دلیل عواملی مانند فاصله زیاد سوژه از فون، جنس مناسب فون و استفاده از سافت باکس (به جای چتر دیفیوز که بنده استفاده کرده ام) ایجاد شده است؟
پ.ن (جنس فونی که شما استفاده کرده اید چیست؟)
بسیار ممنونم جناب بیاتی. نبود نور مو را بگذارید به حساب بضاعت کم بنده که فقط دو عدد فلاش دارم و خودم هم از اینکه نمی توانستم نور مو داشته باشم بسیار ناراحت بودم در مورد لباس هم به دلیل چند حرکت نمایشی که سوژه انجام داد کمی به هم ریخت که متاسفانه موقع گرفتن عکس توجه نکردم ولی بعد از ارسال متوجه شدم. برای اینکه لباس کمی مرتب تر به نظر برسه میشه کمی بالاتر از کمربند، عکس را کراپ نمود که البته به دلیل نداشتن فضا در اطراف سوژه نسبت عکس به هم می خورد.
سلام
در پروسس بك يكدست شده است.
در عكسهايي كه در نت منتشر ميشوند شايد اين مورد خيلي مهم نباشد چون به دليل كنتراست بالاي اكثر نمايشگرهاي مورد استفاده عموم اين جزئيات در تصوير ديده نميشوند.در مورد بك سفيد هم همين مورد وجود دارد ولي يكدست كردن آن سخت تر است.
ولي در چاپ عكس اين جزئيات مشخص خواهند بود(در بسياري از موارد)
جنس فون هم هماني فون مخملي معموليست كه در بازار فروخته ميشود.
جناب مبین علی، با عرض پوزش
می دونم که بنده با این تجربۀ کم اگر صحبت کنم در مورد کار شما، عملا خودکشی شخصیتی انجام دادم، اما چه کنم که جوانم و پر از حس ماجراجویی!
موهایی که روی گردن سوژه ریخته کمی حس چروک بودن پوست را می دهند که به نظرم اگر در ادیت محو می شدند بهتر بود. سایه های روی بینی و کنار چشم چپ را هم کمی از ته رنگ خاکستری اش اگر کم می کردید بهتر بود. گودی زیر چشم هم به نظر میرسه کامل حذف شده، که به نظرم اگر کمی از آن را باقی می گذاشتید بهتر بود. هایلایت های روی لباس سوژه هم به نظرم کمی به خاطر نور زیاد محو شده اند. کمی اگر لباس را کم نور تر می کردید بهتر بود.
امیدوارم بنده رو عفو بفرمایید
امیرحسین