این پرتره رو هفته پیش طی سفری که به استان کرمان و شهرستان جیرفت داشتیم گرفتم
این پسر بچه اهل یکی از روستاهای اطراف بخش ساردو بود
آب هوای این منطقه بر خلاف انتظار، بسیار مطبوع و خنک بود و روستا هم پر از باغ های مختلف میوه مثل گیلاس و زردآلو و سیب و گلابی و... غیره بود
خوشحال میشم نظر دوستان رو در خصوص این پرتره بدونم
به نظر میاد از داج زیاد استفاده شده و برجستگی های نا به جایی ایجاد کرده. چشماش هم خیلی سفیده. چشم طبیعی اینطوری نیست به علاوه اینکه سیاهی چشم نسبت به سفید کم هست
اگر منظورتون عكسيه كه من ارسال كردم ، ابتداً تشكر ميكنم بابت اظهار نظرتون
اصولا من در پرتره هايي كه به صورت مستند ميگيريم سعي ميكنم كه كوچكترين دخل و تصرفي در ناحيه صورت نداشته باشم( اگر در اين خصوص كسي از دوستان نظري داره دوست دارم ياد بگيرم در خصوص درستي يا غلطي اين كار) ،در فرآيند سياه و سفيد كردن كمي كنتراست اضافه شده و همچنين مقداري به گوشه ها ويگنت اضافه شده در ضمن اون سفيدي چشم ها كچ لايت محيطه كه در پرتره بايد باشه.باز هم تشكر ميكنم
سلام دوستان.
پیروز باشید...
سید میثم نوربخش
نگاه خاصی به دوربین داره و زاویه نگاه دوربین هم خوبه... فقط اینکه شما فرمودید اب و هوای منطقه خوبه یه کم در عکس لاقل این فضا حس نمی شه پسرک داخل عکس به نحوی صورتش ادیت شده انگار در برهوتی از گرما همراه خانوادش در روستایی دور افتاده با محرومیت ها و کمبود آب دست و پنجه نرم می کنه. ولی در کل بدون در نظر گرفتن اون توضیح جذابیت خودشو داره
تشکر میکنم از اظهار نظر شما دوست عزیز
البته در خصوص کپشن تا اونجایی که من خوندم و دیدم نباید تمام مواردی که در کپشن ذکر میشه در خود عکس هم وجود داشته باشه، چون نه امکانش هست که همه عناصر رو جا داد و نه لازمه ( لطفا اگر اشکالی در این نوع نگاه هست دوستان با تجربه اصلاح بفرمایند)
من قبلا هم عرض کردم ادیت آنچنانی روی صورت این سوژه انجام نشده، با انتخاب مود سیاه سفید هم خواستم که صرفا تاکید روی خود سوژه به تنهایی باشه نه محیط اطرافش، وگرنه بکگراوند سبز یک دسته
موفق باشید
ویرایش توسط Usef Bagheri : Saturday 20 July 2013 در ساعت 12:18
سلام...پرتره خسرو شهراز
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II