..کنسرت سیروان خسروی ,ارمیه
..کنسرت سیروان خسروی ,ارمیه
سلام درود به همه دوستان
حقیقتش اینه که اصلا دلم نیومد عکس رو کراپ کنم چون کلا یه چیز دیگه میشد، حالا نمیدونم عکس حذف میشه یا نه
حالا اگه نمایش داده شد توضیحش اینه سعی کردیم پیشترین تمرکز رو روی نور پردازی بزاریم تا کمترین ادیت ممکن رو انجام بدیم که نتیجه اش این شد.
با تشکر پدرام
با سلام
پدرام جان کلا کارهات رو میپسندم به خصوص عکسهای اولی که تاپیک رو باهاشون مزین کردی!
در رابطه با این عکس هم که به نظرم به کل عکس خوبی شده فقط فکر میکنم کمی توی ادیت بالاخص داج/برن کمی زیاده روی شده.....ای کاش یه مقدار از بافت صورت رو نگه میداشتی....فکر کنم بافت رو کمی نرم کردی......بازوی سمت راست رو اگر یه مقدار جمع و جور میکردی بهتر بود به نظرم...............اینهایی که عرض کردم ایراد نبودند فقط به این موارد اشاره کردم که اگر انجام میدادی بهتر میشد
سلام و احترام
موفق باشین
سلام دوست عزیزم شما لطف دارید من که استاد نیستم فقط تلاش میکنم از تجربه برادر بزرگم بخوبی استفاده کنم.
در مورد نور پردازی یه باکس تقریبا در زاویه 45 درجه چپ سوژه و یک فیل لایت در پشت قرار داره ... از یک رفلکتور برای ایجاد های لایتهای روی پا و قسمتی از بدن هم استفاده کردیم
سلام و درود به همه دوستان..
با اجازه میخواستم یکسری توضیحات رو درمورد تاپیک فروم قسمت پرتره مطرح که خیلی توجه منو جلب کرده...
با نگاه کلی به عکسها خیلی سریع متوجه میشیم که سطح یکسری کار بسیار خوب هستش ، ولی توجه بسیار کمی بهشون می شه ....!!!
به عنوان مثال :
عکسهای آقای سعادت از کنسرت سیروان ، بسیار دیدنی و زیباست و بنظر من شایسته بیشترین تشکر هستش..
عکسهای جناب یوسف باقری و پرتره هایی که از کودکان تهیه میکنه در نوع خودش فوق العادست و شایسته بیشترین توجه و تشکر هست...
وووووو........
خواهشمندم روی کارها ارزش و وقت بیشتری بزارید و توجهتون رو از جنسیت افراد و چیزهای دیگه خارج و روی کارهاش متمرکز کنید . این شکل احساسی برخوردکردن به نظر من حرفه ای نیست ... !!!
اگر نقاط ضعفی گفته میشه نقاط قوت هم در کنارش گفته بشه که تا بدونیم کجای کار هستیم.
اینم عکس جدید
با تشکر پدرام