Canon 5D Mark III + 24-105 F4L + 70-200mm f/2.8L Mark II + Samyang 85mm T1.5 Cine
من ايران نيستم و اينجا تنها فروم فارسی که توش عضو هستم ، اما کار های حرفه اي ها رو دنبال ميکنم
لينک زير رو نگاه کنيد
joel grimes
يکی از حرفه اي های عکاسی ورزشيه ، البته سليقه ها فرق ميکنه و هر کسی سبک خودش رو داره
https://www.google.com/search?q=joel...w=1366&bih=676
http://joelgrimes.com/GalleryMain.as...&AKey=P7FJP8B4
ویرایش توسط Majix : Wednesday 11 September 2013 در ساعت 17:40
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
با احترام باید من هم این نکته رو اضافه کنم که در این عکس اخیر جناب پدرام ، بافت صورت تخریب شده و به هیچ وجه احساس قطرات عرق رو نمیدهد. بلکه احساس یک جور لکه های پوستی یا بیماری پوستی از آن استنباط میشود که البته گویا در پست پروسسینگ و فرایند داج اندبرن ایجاد شده .
برای قطرات عرق بهترین کار اسپری کردن قطرات ریز آب و گاهی محلول های آرایشی به روی پوست است .
ضمن اینکه قطرات درشت عرق ، علیرغم اینکه در موقعیت واقعی وجود دارند و کسی که واقعن ورزش سنگینی کند ، قطرات درشت عرق بر روی صورت ، پلکها و پیشانی ایشان جاری می شود ، اما در عکس من به ندرت دیدم که این قطرات درشت زیبا باشند . چرا که این قطرات بیشتر همچون یک ذره بین کوچک از نور بر روی پوست عمل می کنند و حالت های ناخوشایندی را بر روی پوست پدید می آورند . مگر اینکه فضای پوزیتیو صورت بخش کوچکی از کادر اصلی را بپوشاند و یا برای چاپ بر روی بیلبوردهای بزرگ و مشاهده از دور به کار بروند.
دلیل پذریفته شدن عکس پست شماره 4273 در این تاپیک چیست؟
میشه توضیح بفرمایید؟
اولویت در این تاپیک، نورپردازی است یا ادیت خلاقانه؟
با وجود این نوع ادیت خلاقانه بهتر نبود به تاپیک فوتوآرت منتقل میشد؟ کماینکه در بسیاری از موارد منتقل کرده اید.
؟
امید بنی اسدی"Silence, and Deeper silence, When crickets hesitate"
عبدالله رضایی
دوست عزیزم عکسات رو که میبینم واقعا پیشرفت رو در کارهات حس میکنم ... نورهای روی صورت و بینی بسیار زیباست فقط به این نکته اشاره کنم که اگر ویگنت رو نرم افزاری ایجاد میکنی روی جدا کردن سوژه از بک دقت و وقت بیشتری بزار چون خیلی رو نتیجه کارت اثر مزاره...
در کل باید بگم که شایسته تشکر فراوان هستید
سلام و درود به همه
دیدم سبک دراماتیک خیلی مورد استقبال قرار نگرفت ، گفتم هموم کارهای قدیمی رو در فروم ادامه بدم
رها کردن تارهای پراکنده مو هم کاملا صلیقه ای بوده
با تشکر پدرام
فلیکر من : www.flickr.com/pedram_m