instagram: niazch
ویگن سرکیسیان
--------------------------------------
Canon EOS 7D, Canon EF-S 15-85
پدرام میرصادقی
www.pedramphotography.com
پدرام میرصادقی
درود
"mixer brush tools" یکی از ابزارهای قدرتمند در فوتوشاپ هست که کمتر مورد توجه کاربران قرار میگیره .
اگر به عکسهای سایت deviantART دقت کرده باشید میبینید که ظاهری صاف و صیقلی و بدون نویز دارند و به اصطلاح Smoothen هستند ،که تا حد زیادی از این ابزار استفاده میکنند. (البته تکنیک های زیادی برای رسیدن به چنین نتایجی وجود داره که یکی از آنها mixer brush هست.
عکس زیر نمونه ای از ویرایش با mixer brush tools هست که سعی کردم رنگها و نورها و بافت ها رو smooth و رنگ آمیزی کنم.
با تشکر پدرام
پدرام میرصادقی
اتفاقاً منهم بارها خواستم ازتون بپرسم که چطور به این حالت رسیدین.
مثلاً توی همین تصویر ، قسمت پایین تصویر (چمن ها) خیلی آبرنگی شده!
پی نوشت:
اون موقع که هنوز Photoshop CS6 بیرون نیومده بود، یک افزونه ای روی سایت Adobe بود که یک فیلتر به فیلترهای Photoshop اضافه میکرد و میشد باهاش به چنین نتیجه ای رسید که بعداً توی Photoshop CS6 اضافه شد ولی الان توی Photoshop CC هرچقدر گشتم، پیداش نکردم...
این هم نمونه دیگه از ادیت با mixer brush tools هست (شاید از نظر کادر بندی خیلی ایده آل نباشه) ولی تلاش کردم سایه ها و نورها رو smooth کنم تا جلوه متفاوت تری بدست بیارم
کار باهاش خیلی ساده و لذت بخشه ، فقط به تمرین وتکرارنیاز داره
باتشکر پدرام
پدرام میرصادقی
پدرام جان توی این تصویر که گذاشتین(لینک) هم از همین تکنیک استفاده کردید؟
بیشتر منظورم روی موها هستش. یا از داج و برن؟
درود
اول موهارو ماسک کردم با فیلتر گاشن بلور کلا موهارو مات کردم (به اندازه ای که فکر می کنم لازمه بلور میکنم) بعد ماسک رو معکوس کردم تا لایه مخفی بشه
حالا با این براش که در عکس پایین میبینی خیلی با دقت روی موهارو کشیدم تا لایه بلور به صورت نواری روی موها ظاهر بشه ... یکم اشباه رنگ و کنتراست و درنهایت نتیجه ای حاصل شد.از داج و برن هم به مقدار زیاد استفاده کردم.
باتشکر پدرام
پدرام میرصادقی