------------------------------------------
{ یاعلی }
خوشبختم؛ تو با منی، لبخندتو از من نگیر
عشق من؛ تا با همیم دلشورۀ رفتن نگیر
برنامه جهانی غذا - مبارزه جهانی با گرسنگی
پیمان مثنوی
شنونده هرگونه نظر و انتقاد دوستان هستم...
پدرام میرصادقی
www.pedramphotography.com
حمید جان بی تعارف بگم تمام عکس هات مثل هم هست.
من بعد دیدن این عکس فکر کردم از صفحات قدیم تاپیک دیدن میکنم
سلام
مسعود جان و امیر خان....ممنون از نظرتون...این عکسی که دیروز آپلود کردم در واقع یکی از عکسهای مجموعه ای هست که قبلا گرفتم...هوسی زد به سرم که یک عکس روتوش کنم.بعد از بالا پایین کردن عکسها این یکی رو انتخاب کردم.کلا سلف پرتره برام خیلی کار سخت و طاقت فرسایی هست و به دلایل مختلف امکان ثبت فیگورهای مختلف رو نداشتم و فقط سعیم این بود که بر روی حالت چهره کار کنم.نمیدونم دیگر دوستان هم برای ثبت سلف پرتره استودیویی با مشکل مواجه هستن یا نه؟ (البته امکانات متفاوت هست ولی برای من یکی که امکاناتم فعلا محدود هست کار کمی دشواره)
به هر روی عکسی رو انتخاب کردم که و با حوصله (دلی) روش کار کردم و سعی کردم روتوشی با فضای متفاوت ایجاد کنم (که خودم هم در نهایت از نتیجه راضی بودم)
این روزا تمام دغدغه و ناراحتیم از کمبود امکانات و مهمتر از همه مکان عکاسیم هست.ولی خب چه میتونم بکنم فعلا همینی که هست...باید باهاش کنار بیام.
اگر مدیریت محترم هر عکسی رو فکر میکنن که تکراری هست و چیز جدیدی برای عرضه نداره بالاخره قدرت تایید نکردن عکس رو دارن........
(حالا بماند از مدیریت محترم هم به خاطر تایید نکردن 2تا از عکسام که عکس کودک بود یکیشون و کیفیت سطح پایینی هم نداشت گلایه دارم)
بازم ممنون از دوستان که با وارد کردن این فشار و نقدشون من رو به جلو هل میدن............
(ولی انصافا خودم این عکس آخر رو متفاوت تر میدونم....به هر حال ب تغیرات کوچکی در عکس ما به عکسی متفاوت میرسیم.....کافیه کمی حالت چهره / زاویه عکاسی و فضای حاکم بر عکس (توسط ادیت متفاوت) تغییر کنه تا ما به عکس جدیدی برسیم)