نوشته اصلی توسط
K_NMT
ببخشید دوست من
البته اینکه عکس با سیستم آنالوگ و فیلم 120 ثبت شده و حسی از نوستالژی در خودش داره بماند...بخصوص که نگاتیو رو احتمالا اسکن کردید و با حاشیه اون قرار دادید که به این حس کمک کرده باشید...ولی من نقطه قوتی در این ثبت به عنوان یک پرتره نمی بینم.
از کادربندی و نورپردازی اصلا حرفی نمی زنیم...انتخاب LCD لپ تاپ قطعا با هدفی صورت گرفته... ولی ارتباطی بین حس سوژه شما با پیام احتمالی نوستالژیک عکس نمیشه پیدا کرد...حداقل من پیدا نکردم.
البته یک پرتره لزوما نباید پیامی داشته باشه...ولی شما با ویرایش خاص و نمایش نگاتیو, این انتظار رو در بیننده ایجاد کرده اید که به دنبال چیزی بگردد...یا نه؟
یک موضوع دیگه اینکه...واقعا حضور سوژه شما با این ظاهر لازم بود؟...واقعیتش تنها چیزی که توجه بنده رو جلب کرد موهای سینه ایشون بود که البته باز هم نقطه قوت عکس شما نیست.
امیدوارم صراحت لحن بنده رو ببخشید
فعلا...
سلام
ممنون که نظر دادید
فکر کردم این تصویر مورد تأیید قرار نگرفته!چون مدتی چک کردم ودیدم تأیید نشد،این فکر که اصلاً ارسالش اشتباه بوده به ذهنم خطور کرد
معالوصف...در مورد فرمایشات شما ، این عکس رو به نیت رنگی ثبت کردم و نور و رنگهایی که توی اون فضا بود،حالتی نیروانهای داشت (من اینطوری صداش میکنم) اما همونطور که در پستم در تاپیک ظهور ضربدری توضیح دادم،در نهایت ظهورش این مدلی شد .از اینکه لپتاپ در کادره هیچ هدفی نداشتم...بواقع اصلاً قرار نبود باشه و این که هست بخاطر خطای
پارالکس دوربینه!!!فقط نورش رو به عنوان منبع استفاده کردم که بنظرم سایه های جذابی ایجاد کرده بخصوص روی دیوار
در مورد برهنه بودن نیمتنه سوژه هم هدفی نداشتم...بواقع داداشم رو همونطوری که بود و توی اتاقش داشت با کامپیوتر کار میکرد عکاسی کردم و به نظر من نقطه قوت عکس خود سوژه است...خیلی خودشه و من این رو دوست دارم...شاید برای شما قابل درک یا قابل قبول نباشه که منطقیه
ممنون که نظر دادید --- شاید بهتر بود این صور قبیحه رو توی آرشیو خودم نگه میداشتم