درود خدمت دوستان عزیزم
اول تشکر میکنم بابت مسیج های محبت آمیز دوستان ممنونم واقعا امیدوارم لایق این همه توجه و محبت باشم .
در مورد پرسشهایی که دوستان مطرح کرده بودند باید توجهتون رو به این مطلب جناب آرین که در بالا قرار دادم جلب کنم .
مطلبی که بهش اشاره شده یکی از کلیدیترین ( تاکید میکنم مهمترین ) نکات عکاسی از مدل هست که با رعایت این موضوع شما عکس خام درست و با کنتراست و شارپی ایده آل بدست میارید.
در ابتدا شما باید عکس خام زیبایی بدست بیارید و بعد با ویرایش به نتیجه مطلوب برسید.
پیشنهاد بنده اینه که اعضاء علاقمند همونطور که دوست عزیزمون آرین فرمود , روی این شیوه سرمایه گزاری کنید تا کم کم به ننتیجه برسید.باورکنید که همین عکس بالا رو اگر شما ویرایش کنید از از دیدن نتیججه کارتون شگفت زده خواهید شد.امتحان کنید.
به نکاتی که در فروم اشاره میشه دقت کنید ، حتما نتیجه میگیریید.
باتشکر پدرام
پدرام میرصادقی
www.pedramphotography.com
هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم...
درود
پدرام میرصادقی
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
درود خدمت دوستان عزیز
اگر این عکس تائید بشه ، تلاش میکنیم نمونه های بیشتری از این سبک تهیه و ارائه کنیم ...
هدف از این کار نشون دادن تم های مختلف یک پرتره و کنترل نور در چنین اثری است و این که چطوری میشه کار پرتره رو از یکنواختی خارج کرد.
با تشکر پدرام
پدرام میرصادقی
حرفام رو بدون هیچ قرضی می نویسم و اونرو اینطوری بخونید لطفا!
ریشه این عکس مشکل داره و اینکه چرا تایید شده هم جالبه چون : این عکس اصولا جزو کدام دسته پرتره قرار می گیره ؟ اگر خود پرتره هست که علاوه بر اینکه عکس راجع به سوژه چیزی رو بیان نمیکنه بلکه اصلا ارتباطی برقرار تشده! و این برای یه عکس پرتره بسیار حیاتی است! اگر هم فشن که نه راجع به لباس پیزی میگیه نه راجه به صورت سوژه !.. کادر بنده هم که دست از مچ قطع شده که واقعا ایراده !
قسمت بعدی انتقادم جمله های شماست:
تم های مختلف یک پرتره ؟! الان این عکس کدام تم پرتره رو نشون میده واقعا برای من سواله !...
قسمت دوم :الان در این عکس چه کنترل نور خاصی صورت گرفته یا اصولا چه نورپردازی خاصی انجام گرفته که به تم دار بودن یه موضوع دار بودن عکس کمک کرده ؟
قسمت واجبتر!کار پرتره چه جور از یکنواختی خارج میشه ؟ سادست با داستان دار بودن اون با داشتن ویژگی های شخصیه که اون عکس رو خاص می کنه نه اینکه دست ها و صورت به صورتی کاملا اجباری و بدون حس در هوا باشه ... سالهای که پیتر هرلی هدشات می گیره ایا کارهاش یکنواختی داره ؟! نه ! شخص به شخص ویژگی های منحصر به فردی داره که هر عکس پرتره رو خاص می کنه ...سو برایس رو کارهاش رو ببینید ! در یک تاپیک منحصر به فرد خودش اینقدر خلاقیت می بینید که فکر می کنید واقعا ما سالها عقب هستیم !
این احساس و ویژگی های هر شخص که ما با نورپردازی و ژست مناسب و ویرایش مناسب سعی می کنیم اونرو به تصویر بکشیم پرتره رو خاص می کنه...
در همین سایت هزاران عکس کلوز آپ پسر بچه های بندر یا افغان وجود داره ! ایا اونها یکنواختن ؟ ... خیر ! ...
این احساس و روایت عکسه که هر تاپیکی عکاسی رو میتونه از یکنواختی خارج کنه
سهراب قابزلو
photography is about what you feel and see
sohrabphotography.blogfa.com
Cacal Telegram : telegram.me/sohrabphotography
با سلام
ممنون از توجهتون
از بابت کادر بندی حق با شماست ولی من سعی کردم بهترین کادرو انتخاب کنم چون اشیا مزاحم زیادی تو کادر بودن