با سلام خدمت تمامی اساتید و دوستان عزیزم !
عکس ارسالی در دوره فشرده ای که با جناب میلانی داشته ام گرفته شده
امید وارم زحمات ایشون رو هدر نداده باشم.
برنامه جهانی غذا - مبارزه جهانی با گرسنگی
پیمان مثنوی
عکس با لنز Canon 24-70mm f/2.8 II گرفته شده که لنز شارپی هست. بلر روی عکس صورت نگرفته و موهای متناظر در طرف دیگر در عکس دیده نمیشه.(موهای طرف دیگر به لنز نزدیکتر هستند.) در مورد قسمت بالایی موها هم درست میفرمایید ابتدا قصد داشتم با وینیتینگ آن قسمتها رو پوشش بدم ولی نتیجه جالب نشد. کلونینگ هم با توجه به خارج از فوکوس بودن آن قسمت جالب نمیشد.(البته با توجه به سطح سواد فتوشاپ اینجانب)
عکس خام بدون شارپ سازی (CR2):
با سپاس
جناب میلانی ممنون بابت همه چیز و از بعد از دوره شما حس خیلی بهتری به عکاسی پیدا کردم
در مورد این عکس نیز بنظر من شارپس متعادل میومد که البته مشخص شد اشتباه بوده ، انشالله در ویرایش های بعدی اصلاح خواهد شد
اما در مورد سایه و این عکس خاص نظر شخصی من این هستش که حتی سایه ها میتوانسته که یک استاپ تیره تر بشن !
نظر کاملاً شخصیه و اگر اشتباه است راهنمایی بفرمایید (سایه تیره تر برای نمایش حس خشن تری از سوژه)
پیمان مثنوی
با سلام
پیمان مثنوی
سلام بر پیمان عزیز
تبریی میگم بابت تلاش و پیشرفتت!
عکس آخری خوبه و فکر می کنم زحمات آقای میلانی رو هدر ندادی
نکات پیشنهادی:
1- دقت بیشتر روی ویرایش بکگراند و حذف زواید
2- دقت بیشتر در شارپ سازی نواحی مختلف (مواظب شارپ سازی بیش از حد در نواحی غیر ضروری مثل بند رکابی باش!)
3- ویرایش دقیق تر پوست گونه سمت راست مدل
ضمناً چرا ماهیچه جلوبازو راست مدل دو خطه شده ؟! مشکل ویرایشی بوده یا به خاطر نورپردازیه ؟!
مادرم
ویرایش توسط mreza1001 : Wednesday 28 January 2015 در ساعت 01:42 دلیل: اصلاح لینک