4942 نقاشی جالبیه ولی پرتره؟ چی عرض کنم!
4942 نقاشی جالبیه ولی پرتره؟ چی عرض کنم!
پست 4941 با چه لنزی گرفته شده جناب باقری ؟
فریدون کاوندی
Canon 7D, Canon 15-85 , Canon EF 70-200 f4 L IS , Sigma 35 f1.4 ,Manfrotto
190XProb + 486RC2
چیپ ترین نوع عکاسی کار پرتره هست، یه دختر خوشکل رو پیدا کن، یه کم برهنه اش کن، یه نور مناسب بهش بده و یه ژست.
کلا به عنوان مثال 20 مدل ژست و نور داریم که یاد گرفتنش بسیار ساده است و نیاز به هیچ گونه خلاقیت خاصی نداره.
حالا توی سایت عکاسی چرا پرتره بیشترین بازدید و مشارکت رو داره من به شخصه نفهمیدم چرا؟؟
مگه در نقاشی پرتره وجود نداره !!!4942 نقاشی جالبیه ولی پرتره؟ چی عرض کنم!
درمورد ویرایش خاص این عکس این نوع ویرایش در نوع خود بی نظیر می باشد .
درمورد اغراق و مصنوعی بودن عکس هم عرض کنم این نوع ویرایش مخاطب خاص خودش رو داره قرار نیست چون من از این نوع ویرایش خوشم نمیاد بگم این عکس نیست .
ایراد گرفته شده باید بادلیل و معلوم باشه .
ایراد که به نظر من وجود داره روشنایی بیش از اندازه در رنگ چشمها وکج لایتها میتونه باشه .
درمورد رتوش صورت ویرایش بسیار خوبی انجام گرفته .
دوستان بی دلیل و خلاصه وار , ثبت و نتیجه کسی رو میار سنجی نکنید.
اگه بدونید ویرایش این عکس چقدر مشکل و زمانبر هست به این راحتی رای صادر نمیکردید .
من نمیخوام بگم این عکس بی ایراد هست ولی دیگه نمیشه گفت به درد نخورد هست . (حداقل از بسیاری از عکسهایی که در این تایپیک وجود داره بهتر هست )
موفق باشید .
Nikon D600
عکس فوق به دلیل سوء استفاده (انتشار عکس شخص دیگر بدون اجازه و به نام خود) حذف گردید.
http://forum.akkasee.com/f32/t1997.html#post385225
لینک اصلی به عکس فوق :
کد HTML:http://hqcelebrity.org/displayimage.php?album=440&pid=520024#top_display_media
ویرایش توسط mreza1001 : Friday 12 September 2014 در ساعت 21:58 دلیل: حذف عکس
واقعا این طور فکر میکنید؟ پرتره پسر نداریم ؟چیپ ترین نوع عکاسی کار پرتره هست، یه دختر خوشکل رو پیدا کن، یه کم برهنه اش کن، یه نور مناسب بهش بده و یه ژست.
کلا به عنوان مثال 20 مدل ژست و نور داریم که یاد گرفتنش بسیار ساده است و نیاز به هیچ گونه خلاقیت خاصی نداره.
حالا توی سایت عکاسی چرا پرتره بیشترین بازدید و مشارکت رو داره من به شخصه نفهمیدم چرا؟؟
چرا در صفحه مربوط به پرتره در ویکیپدیا که یک دایره المعارف باز عمومی است هیچ کدام از نمونه ها مونث نیستند؟ توضیحی دارید؟ https://en.wikipedia.org/wiki/Portrait
جهت اطلاع شما بیشترین مشارکت تالار گفتگو تاپیک پرتره نیست. تعداد تشکر ها کاملا مشخص است. تفاوت تعداد بازدید از تاپیک پرتره مثلا با تاپیک لنداسکیپ ناشی از اختلاف قدمت ایجاد تاپیک ها است.
در حالی که یک مجسمه ثابت رو میشه بیش از 20 مدل نورپردازی کرد شما واقعا فکر می کنید از یک انسان خاص فقط 20 مدل پرتره می شود گرفت؟
یادگرفتن نورپردازی پرتره بسیار ساده است؟؟؟
بهتره ابتدا به این بپردازیم که پرتره چیست؟ نورپردازی چیست؟ بعد اینطور با قطعیت نظر بدهیم.
یکی از عجیب ترین اظهار نظر های تالار گفتگوی سایت عکاسی رو شاهد بودیم.
دوست عزیز قصد جسارت ندارم ولی اگه اینقدر ساده است شما هم مشارکت بفرمایید.تو بعد عمومیش که هزار و یک داستان داریم واسه یه عکس ساده و توی بعد فنی هم نمیشه زیاد روی سوژه حساب باز کرد چون سوژه راحت نسیت.تمایل نداره فیگور شما رو بگیره.70 یا 80 شات باید بندازید از این ور و اونور تا یکیش یه چیزی ازش در بیاد.به شخصه نه سوژه برهنه رو دوس دارم و نه سعی میکنم با پروسس فراوان عکس رو لعاب دار کنم که البته پروسس اشکالی هم نداره و جزء هنر یه عکاسه.انتخاب چهره و حالت و حس جزء اون 20 حالتی نیست که فرمودید.واسه امثال بنده هم که آتلیه نداریم که دیگه واویلا.حالا چرا اینکه تاپیک پرتره بیشترش تصاویر بانوان ارجمنده که کاملا مبرهنه.جنس لطیف و محترم.زیبایی بیشتر.ضمن اینکه عموم عکاسان پرتره تاپیک آقایان هستند و مورد دیگه اینکه زیباییهای خدادادی در بانوان مجسّم تر هست.به هر حال یک شات لند اسکیپ یا طبیعت زحمات فراوانی داره ولی شما با تعیین یک زاویه و نور حس لازم رو القا میکنید.اما در پرتره باید اینقدر به سوژه حس بدید و قالب رو بهش انتقال بدید که حس در بیاد.بنده از وقتی که شروع کردم پرتره بی هدف نگرفتم.یعنی اول حس مورد نظرم رو تداعی کردم و بعد سعی کردم به سوژه القا کنم.کاری کنم باورش کنه.البته چندان هم موفق نبودم.ولی انصافا به سادگی که فرمودید نیست.