پدرام میرصادقی
www.pedramphotography.com
Nikon D7200
nikon lenses 18-105m & 50m f1.8
در حال تحقیق بر روی لنر 24-70 f2.8
یکی از اهداف اصلی سایت عکاسی و تالار گفتگوی آن آموزش است. بنابراین در تایید و رد عکس ها ضمن توجه به سطح عمومی هر تاپیک به جنبه های آموزشی هم توجه میشود و تایید یک عکس به معنی بی نقص بودن آن نیست.سلام بر شما
شلوغی پس زمینه عکس رو تبدیل به یک عکس یادگاری کرده و به نظر من استانداردهای لازم برای پذیرش در تاپیک پرتره را دارا نمی باشد.
با عرض پوزش پیشاپیش و امیدوارم سوء برداشت نشه.
از نظر بنده در چند پست اخیر :
4901-4904 زاویه نور پردازی و میزان نور در زاویه ها صحیح نیست و دست کم میتونست بهتر باشه
4902-4907 دارای مشکل کادر بندی هستند یکی از بالا و یکی از پایین باید فضای بیشتری داشت
4903 -4905 مشکل ادیت دارد و مخصوصا در غلظت رنگ ها باید دقت بیشتری میشد
4906 مشکل ادیت و مشکل صحنه پردازی
4908 گرچه بهترین عکس چند پست اخیر است اما با کمی تغییر زاویه سوژه در راستای عدم همپوشانی بینی و گونه عکس قابل دفاعی پدید می آمد
اما این ایرادات به اندازه ای نبوده که باعث رد عکس ها گردد
انتظار می رود دوستان در نقد ها مشارکت بیشتری داشته باشند.
من هم تقریبا همه کارهای آقای میرصادقی رو دنبال کردم. هم عکس و هم رتوش کیفیت بالایی دارند. اما چیزی که در رتوش ایشون به نظرم اومد یه چیزی شبیه رد قلم مو روی بوم نقاشی های رنگ روغن بود. در واقع انگار که صورت بلور بشه بعد با یه براش مناسب دیتیل تکسچر به اون اضافه بشه. البته شاید در فرایند روتوش در فیلترهای مختلف تکسچر واقعی پوست به این شکل در آمده باشه. اما از ظاهر امر که اینطور به نظر میاد. هر چند من به شخصه بافت طبیعی پوست رو بیشتر دوست دارم مگر در موارد خاص اما خود ایشون هم توی یکی از پست هاشون گفته بودند که طبق سلیقه شخصی به این شکل رتوش می کنند که با این حال رتوش زیبایی هم هست.
به هر حال من هم با دوستمون موافقم و به نظرم اگه یه آموزش در این باره بدین و یا یه لینک از ویدیوی آموزشیش بگذارید برای همه قابل استفاده باشه. هرچند شاید . با سپاس