والا من فقط سرعت و شاتر رو می خواستم : )نوشته اصلی توسط Hali
فکر کنم اگر قدری میزان رنگ قرمز را متعادل تر کنید بهتر می شود ... تا نظر اساتید چه باشد
والا من فقط سرعت و شاتر رو می خواستم : )نوشته اصلی توسط Hali
فکر کنم اگر قدری میزان رنگ قرمز را متعادل تر کنید بهتر می شود ... تا نظر اساتید چه باشد
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
اين عکس با نور معمولي اتاق و بدون سه پايه گرفته شده است. زمان نوردهي : 4/1. ديافراگم : 5/3
[IMG]http://i1.*******.com/s5vfbo.jpg[/IMG]
صادق طاهری
با سلام به همه دوستان.
لطفا اساتید محترم نیز نظر بدهند تا ایرادات اساسی مشخص شود و ما در پی رفع آنها باشیم.
Nikon D70 + AF-S NIKKOR 18-70 1:3.5-4.5G ED
جنابhooman sh
چیزی که به نظر کم سواد ما رسید این بود که در سمت چپ عکس فضای خالی زیادی است. به نظر شخصی من یک کراپ با کادر عمودی می تواند برای این عکس مناسب باشد.
خوشحال می شویم زودتر امضای شما را هم ببینیم.
پژمان امین مدنی
عکس گرفتن مهمتر است از لنز گرفتن
Pentax SpotMaticII, Takumars: 50mm 1.4/ 55mm 1.8/ 85mm 1.9/ 135mm 2.5
Canon 350D, Canon EF: 18-55 Kit lens / 50mm 1.8 II
جناب کمیرا شخصا بسیار لذت بردم از این عکس. طراوت و غرور جوانی در این عکس مشهود است. فقط به نظرم می رسد که می توانست کمی "فضای نگاه" بیشتری داشته باشد و فضا در سمت راست بیشتر باشد.
پژمان امین مدنی
ما هم یک عکس بگذاریم تا بلکه بتوانیم از اساتید چیزی یاد بگیریم.
Lens 18.0 - 55.0mm
Focal Length 55.0mm
Tv( Shutter Speed ) 1/200
Av( Aperture Value ) 5.6
Flash On
Flash Type Built-In Flash
Flash Exposure Compensation 0
Red-eye Reduction Off
Shutter curtain sync 1st-curtain sync
White Balance Mode Flash
پژمان امین مدنی
دوستان من این عکس رو خام و بدون ادیت این جا گذاشتم چون فکر کردم این جوری بهتر میشه اشکالاتش رو بیان کرد . نظرتون چیه ؟ ( راستی یک مساله ای رو می خوام عنوان کنم نمی دونم درسته یا نه اما از اساتیدی مثل جناب شهبازی و جناب روشن و جناب محبی و آرش خان و ... دوستان خواهش می کنم تا اونجا که میشه روی همه عکس ها نظر بدین چون فکر می کنم جدا از نظر های بقیه دوستان نظر شما خیلی برای بقیه بچه ها مد نظر باشه ... )
http://i6.*******.com/1zejj9s.jpg
Exposure : 1/60 s at f/3.5
ISO : 80
Focal Length : 23.3 mm
Make : Sony
Model : DSC-H1
- به علت اختلاف نور فلاش با پس زمينه و زنندگي آن، عكس كمي اثر معروف deer in the headlight را به خود گرفته است
- نور فلاش زننده و تند است و باعث ايجاد سايه هايي نامطبوع شده است
- سوژه با عكس و عكاس راحت نيست، يا لااقل به نحوي احساس عدم اطمينان را بيننده منتقل مي كند (تا به حال وقتي با پژاما در منزل وقت ميگذرانديد، گير عكاس ناشي – مثل من – افتاده ايد؟ اگر جوابتان مثبت است، حتماً در آن لحظه قيافه تان اينجوري مي شد)
- وقتي شما از سوژه خواسته ايد تا جلوي دوربين بايستد و ژست بگيرد، پس ديگر عكس candid shot يا ژورناليستي به حساب نمي آيد. به عبارتي توقع منظم بودن اجزاء عكس را خواهيم داشت. مثلا نظيف بودن صورت سوژه و مرتب بودن او، مخصوصاً كه قصد ثبت چنين كلوزآپي را داشته باشيم.
- زاويه عكاسي از پايين مناسب نيست، مخصوصا كه فلاش روي دوربين نصب است و محل قرار گيري سايه ها احساس نا مطبوعي را در ذهن ايجاد مي كند (به طور ناخودآگاه عادت داريم صورت انسانها از بالا روشن شده باشد)
- بالانس رنگها مشكل دارد
- آن برگي كه از بالا به موهاي سوژه چسبيده، تنها باعث انحراف ذهن بيننده مي شود
جناب محبی از تذکرتون واقعا ممنونم .
راستش اگه لطف کنید کمی بیشتر در مورد راحتی سوژه صحبت کنید ... بعد اینکه در این عکس از فلش استفاده نشده و فکر کنم با لانسش از قبلی بهتر باشه البته بازم خوب اون برگ وجود داره و ... میشه نظرتون رو در مورد این یکی هم بفر مایین . ( البته ببخشید یه کمی بزرگ شد ... ! )
ممنون [IMG]http://i6.*******.com/1zfk014.jpg[/IMG]
ویرایش توسط sprants : Monday 10 July 2006 در ساعت 13:02