اینم یه پرتره امروز رفته بودم کردان بین کرج وقزوین
اینم یه پرتره امروز رفته بودم کردان بین کرج وقزوین
کامیار
www.kampixel.com
CANON 40D-CANON 70-200 f4 L IS USM-SIGMA 17-70 --FLASH SIGMA DG 500 SUPER-LowePro Off Trail2-TRIPOD SLIK PRO 400DX-PANASONIC GS500
خير !. عکس رو من گرفتم ني ني يکي از آشنايان بود.آقای مظهری این کوچولوی خودتونه؟!
محسن مظهری
1-آقا كاميار به نظرم كادر عكستون زياد مناسب نيست
سمت چپ و راست عكس تنظيم نيست كه به نظر ميرسه عمدي نيست چون بعضي پرتره هارو عكاس عمدا به يك گوشه عكس ميبره
2- كادر خيلي تنگه احساس خفگي به آدم دست ميده
3- اگر خط نگاه سوژه مستقيم به دوربين نبود بهتر بود
این عکسو چند سال پیش با دوربین panasonic GS50 از خودم گرفتم!!
به نظرم کادر بندی غیر متعارف جالبش کرده نظر شما چیه؟
[IMG]http://i10.*******.com/2ic7ggo.jpg[/IMG]
رضا
Zenit 122
CANON IXUS 750
www.Reblog.blogfa.com
"عکاسی يعنی طوری به جهان نگاه کنيم که گويی اولين بار است آن را می بينيم." - کارتيه برسون
بابک جان خیلی ممنون که نظردادینوشته اصلی توسط babakdin543
حتما در عکسهای بعدی فرمایشهای شما رو مد نظر قرار میدم
ممنون
کامیار
www.kampixel.com
CANON 40D-CANON 70-200 f4 L IS USM-SIGMA 17-70 --FLASH SIGMA DG 500 SUPER-LowePro Off Trail2-TRIPOD SLIK PRO 400DX-PANASONIC GS500
يك عكس پرتره از عروسك ! با كمي دستكار آماتوري
عکس پرتره از عروسک.. ایده ی جالبیه.
عکس قشنگیه.. اگه انعکاس نور موهاش هم نبود دیگه حرف نداشت..
ویرایش توسط Retex : Saturday 23 September 2006 در ساعت 14:24
رضا
Zenit 122
CANON IXUS 750
www.Reblog.blogfa.com
"عکاسی يعنی طوری به جهان نگاه کنيم که گويی اولين بار است آن را می بينيم." - کارتيه برسون
سلام
سینا - s3 is canon
http://www.iranhiv.com سايت رسمي آموزش همگاني ايدز ايران
ايدز را متوقف كنيم و به عهد خود پايبند باشيم (Stop AIDS , keep the promise )
با سلام
خوشحال مي شم نظرتون رو درباره اين عكس بدونم آيا كادر بنديش به نظر شما درسته ؟
با تشكر
محد هادي فلاح پيشه
با سلام مجدد
سيناي عزيز عكسهاي خوبي گرفته اي ولي اگر نكات زير را رعايت مي كردي پرتره هايت خيلي بهتر مي شد.
1.در پرتره هاي محيطي (عكس 1) بايد محيط اطراف كمكي به شناختن روحيات و شخصيت سوژه بكند يا حداقل اطلاعاتي از او به ما بدهد
2.طبق فرموده آقاي محبي (استاد پرتره اين فروم) وديگر اساتيد اين فن در پرتره مهمترين چيز در صورت چشمها هستند و حتي اگر نصف صورت هم تاريك است بايد به نحوي برق چشمها را در عكس نشان داد مگر در مواردي كه استثنا هستند و عكاس قصد ديگري دارد كه عكس شماره 2 شما از آن استثنا ها نيست پس ايكاش هر دو چشم را داشتيد
3.در عكس شماره 3 هر دو چشم معلوم است ولي پايين عكس از جاي خوبي كراپ نشده است فكر مي كنم بهتر بود كمي پايينتر را هم در عكس داشتيد.
4. همان طور كه ميدانيد عكاسي از پايين و رو به بالا سوژه را داراي قدرت مي كند و به آن عظمت مي بخشد ولي اين كار به نظر بنده براي اين سوژه مناسب نيست و كاش عكسها را همسطح چشم(اي لول) مي گرفتيد.
موفق باشيد
محمد هادي فلاح پيشه