لطفا در مورد نحوه اصلاح اين عكس و اشكالات آن مرا راهنمايي كنيد
با سپاس
لطفا در مورد نحوه اصلاح اين عكس و اشكالات آن مرا راهنمايي كنيد
با سپاس
فرزاد دارستان
harabel
350D KIT
عکسهای دوستان : sprants و آقای فرزاد به نظر من جزو تاپ ترینها هستند. از لحاظ جهت تابش نور حرف ندارند. و یک سافتی نسبتا خوبی هم دارند. اما رنگ پوست عکس آقای فرزاد به نظرم بهتر است. عکس sprants میتونست سافت تر هم باشه.
عکس آقای فرزاد به نظر من میتونست از نظر کادر بندی بهتر باشه و از لحاظ لباس سوژه هم میتونست یکدست تر باشه ( که البته نمیتونست ! )
آریو مینوسپهر
من فقط چند تا پرتره تا حالا انداختم و خیلی مشکل دارم و ممنون میشم راهنماییم کنید:
Hamed KhoramyarMy Gear: D300 + Nikkor(s) 10.5mm / 10-24 / 17-55 / 70-200 / TC 1.7 / SB800 / MF3a + 50 F1.4 D
سلام..نوشته اصلی توسط حامد خرم یار
بعد از مدتهای بسیار مدید داشتم تند و تند از نیم ساعت فرصتی که داشتم استفاده میکردم و فروم عکاسی رو نگاه میکردم تا اینکه این عکس رو دیدم!
این کسری یوسفی یه!!!!!!!! حامد جان این بشر کجاست؟؟؟ من مدتهاست که میخوام خبری ازش داشته باشم! لطفا بهش بگو یه تماسی با من بگیره!
کسی تا حالا فکر کرده بود که عکسهایی که دوستان توی فروم عکاسی میگذارند، مبنای پیدا کردن دوستان قدیم شوند!؟
امین خسروشاهی
[Canon Digital Rebel]
[EF-S 18-55 f/3.5-5.6] [EF 70-200 f/4L] [EF 50 f/1.4USM] [Canon 17-40 f/4L][Canon EF 28-135 f/3.5-5.6 IS USM]
[Canon SpeedLite 580EX] [Manfrotto 055PROB tripod+Manfrotto 322RC2 head]
سلام علیکم به تمام آقایان و خانمهای فروم سایت عکاسی سمت چپ پلاک 7
آقا چه حالی میده بعد از ده پانزده روز دوری آدم بیاد اینجا.دلم تنگ شده بود.
جدیدترین اثر از چهره مهربان
Nikon D70 + AF-S NIKKOR 18-70 1:3.5-4.5G ED
ماشاالله بزرگ شدن خدا حفظشون کنه.
روح الله عبدالهی
Nikon D300 - 16-85 VR - AF-S 70-300 VR - flash Sigma 500 DG super- Micro trekker - Slik400
سلام
این هم عکس دوقلوهای من
مریم و محمد
کامیار
www.kampixel.com
CANON 40D-CANON 70-200 f4 L IS USM-SIGMA 17-70 --FLASH SIGMA DG 500 SUPER-LowePro Off Trail2-TRIPOD SLIK PRO 400DX-PANASONIC GS500
با سلام
نه سه عكس اول مربوط به بچه هاي من هستش
آقاي عبدالهي خيلي ممنون انشاالله مال شما هم هميشه در كنار خانواده سلامت باشه
آقا كاميار به نظر مياد بچه هاي شما بزرگتر باشن پس ما رو از راهنمايي هاي خودتون بي بهره نزارين