امین جان از این (!!) و پستهایی که پاک کردی این طور بر میاد که خیلی ناراحت شدی از انتقاد دوستان.
اگه به جا باشه که خوبه استفاده میکنی، اگه اشتباه باشه که ناراحتی نداره، نادیده میگیری. خیلی دیگه خواستی جوابی بدی، دفاع منصفانه از اثرت میکنی و ایرادهای انتقادات اشتباه دوستان میگی بلکه این دوستان هم یاد بگیرن. از شمایی که تو دسته کاربران بسیار فعال فرومی، انتظار آستانه صبر بیشتری میره (حداقل از جانب من)
ارادتمند.
پ.ن: اینقدر هم پست ننویس، پاک کن حذف کن. به فکر مدیران محترم فروم هم باش
امين جان اين که گفتن اين عکس آخری زيادی سافت شده و موافقم اما اينکه همه عکس هات اينجوريه نه اتفاقاً عکس های خيلی خوبی ميگيری ,اولين چيزی هم که به ذهن من اومد اين بود که چشم ها رو توی اديت خوب در آوردی ولی بافت پوست از بين رفته بود که خودت هم نوشتی کار اول بوده و ايرادی بهش نيست
در هر صورت نبايد با هر انتقادی جا بزنی ، اينجا مخصوصاً تو اين تاپيک از بهترين عکس ها هم ايراد ميگيرن حالا يا بجا يا نابجا که در هر صورت از اينکه به عکست توجه شده بايد خوشحال باشی که مثل خيلی از عکس ها نبوده که ارزش نظر دادن هم نداشته
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
سلام
عکس ته رنگ زرد دارد، ( اگه یه موقعی هم خواستید با سرد و یا گرمتر کردت رنگها حس خاصی به عکس بدهیم باید تغییر ملایم باشد )
مورد دوم ، سوژه را خیلی گوشه های عکس قرار دادید کمی کادر بازتر البته کمی ، بهتر بود
حالت صورت سوژه با فضای سیم خاردار و در بند و زندان همخوان نیست ،
امیدوارم نظرم را دوستانه بپذیرید.
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4
درود
اجازه بدید چند نکته رو یادآور بشم و دیگه این بحث رو ادامه نمیدم : (قضاوت هر شخصی متفاوته و به عهده خودشه )
1.سطح فروم رو کاربرانش تعیین می کنند،نه فقط عکس بلکه نظراتی که دوستان در قالب انتقاد یا نقد بیان میکنند نیز حائز اهمیته !! اگر معتقدم در محیط حرفه ای فعالیت میکنم باید صحبتها و مطالبم سنجیده و حساب شده باشه .... (یه نگاه به صحبتهایی که در این صفحه رد بدل شد بندازید !! ببینید اگر یه شخصی این دیالوگهارو بخونه با خودش چه فکری میکنه ؟ اصلا سر و ته نداره و یک کلمه بار علمی درش دیده نمیشه ... ) اگر من نتونم مطلبی رو درست منتقل کنم و با عث رنجش کسی بشم ، مشکل از منه ... پس با خونسردی و رعایت احترام به همدیگه به این تاپیک شکل بدید.
2.کسی که ازش انتقاد میشه باید بدونه که مورد توجه قرار گرفته و براش وقت گذاشته شده ... یا غلط یا صحیح ... اگر قصد من بر پیشرفته و نوسعه کارمه نظر درست که بر پایه استدلال صحیح است ، قبول میکنم و اونهایی که غیر منطقیه با دلیل دفاع میکنم ... این سطح کار شمارو ارتقاع میده ( به من اعتماد کنید برای من که اینطور بوده و هست ) کنار رفتن شما به هر دلیلی اشتباهه ... این یعنی شکست رو پذیرفتین ( فرار و شکست در فروم آموزشی جایگاهی نداره اگر قصدتون یادگیریه وگر نه تشکر گرفتن در محیطهای اجتماعی دردی از کسی دوا نمیکنه )
به عنوان اخرین صحبت در این زمینه :
دوستان عزیزم ، بنده احترام خاصی برای تک تک اعضاء قائل هستم بخصوص قدیمیهای فروم . تاپیک پرتره قسمت مورد علاقه منه و به شخصه دوست ندارم شاهد چنین بحثهای احساسی باشم . پس بخودمون بیایم و حاشیه رو کنار بزاریم و انقدر آف تاپیک ایجاد نکنیم تا هر پست در این مجموعه اهمیت پیدا کنه و بار علمی و آموزشی داشته باشه..بخدا کار سختی نیست.این حرفها رو هم در مسیج خصوصی پیگیری کنید تا بیشتر از این به تاپیک لتمه وارد نشه ...
(از مدیریت محترم هم خواهش میکنم بعضی مطالب رو به قسمت بحثهای غیر مرتبط با تاپیک انتقال بدن تا از این شکل دربیاد )
از این به بعد تلاش میکنم با نقد اثر دوستان در زمینه پرتره تا جایی که در توانم هست بهشون یاری برسونم و راهو روش کار رو تحلیل کنم...
با تشکر پدرام میرصادقی
پدرام میرصادقی
www.pedramphotography.com
درود بر ایمان عزیزم. نظر لطف شماست.
درود بر امیر عزیزم. باور بفرمایید اینکه گفتم این عکس سطح پایینی داره رو صادقانه گفتم نه از روی ناراحتی.
دوست عزیزم، حق با شماست. راستش هم برای ارسال عکس عجله کردم، هم در پاک کردن پست ها...
اشتباه از جانب بنده بود.
درود بر پدرام عزیز. صحبت های شما متین است. قبول دارم. راستش قصد داشتم با این برنامه پیش آمده برای فروم تا یه مدت عکس ارسال نکنم.
امیدوارم این نحوه برخورد من باعث رنجش خاطر دوستان نشده باشه و همینجا از همه معذرت میخوام.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام