پدرام میرصادقی
www.pedramphotography.com
ضمن اينكه از ديدن اين كار بديعي كه ارايه كرديد سير نمي شوم، بعد از گذشت چند روز از ارسال اين عكس همچنان با ديدن مجددش تعداد زيادي سوال در ذهنم پيش مي آيد. اينكه عكس سفارشي بوده است... تبليغاتي بوده است! و كلا دوست دارم بدانم داستان پشت اين عكس چه بوده است؟ تميز بودن ويرايش و دقت در جزييات دستكش و كاپشن بسيار بالا است!
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
سلام جناب صدیق
ازاظهار لطف شما سپاسگزارم
لوکیشن طبیعیست و دستکاری نشده است ضمنا این عکس برای تست یک عکس سفارشی ثبت شده است که متاسفانه عکس سفارشی
اجازه انتشارش را نداشتم
در مورد انتخاب لوکیشن
معمولا من یک دفترچه یادداشت دارم و مکانهایی که لوکیشن مورد نظرم را دارا هستند اما موقعیت زمانی یا شرایط جوی مناسب فعلا وجود ندارد یادداشت می کنم
هم چنین همیشه در مورد عکس های سفارشی از شات هایی که برای تست زده شده استفاده می کنم.
در مورد ویرایش هم عرض کنم عکس سفارشی اصلی کار زیادتری برده است اما همین کار هم قبلا در موررد ویرایشش ایده داشتم و سعی کزدم به پیش نمایش ذهنی خودم نزدیک شوم
اگر یک جمع بندی کلی داشته باشم مراحل زیر را قبل از ثبت انجام میدهم
1- ثبت لوکیشن های ناب در دفترم و بررسی های میدانی برای اینکه چه نوع ترکیب اجزایی برای لوکیشن مناسب تر است. الان برای مثال دفتری دارم که 20 لوکیشن برای عکاسی معماری - 48 لوکیشن برای منظره و 12 لوکیشن برای پرتره برای اجرا در زمان مناب به سراغشان خواهم رفت.
2- ترکیب اجزا را خودم انتخاب می کنم و عکس های کلیشه ای را دوست ندارم .
فقط برای بهتر شدن ، از نکات قوت عکس های حرفه ای کمک می گیرم.
3- در مورد لنز هم اصلا به شجره نامش کار ندارم مثلا خیلی ها از همین لنز 24-105 استفاده نمی کنند اما به نظرم لنز بدی نیست
البته یک اعتقاد در مورد لنز هم دارم که من خودم نتونستم از تمام پتانسیل لنزهایی که در اختیار دارم استفاده کنم و توانایی لنزها فعلا از توانایی من جلوترند
هر وقت آن قدر پیشرفت داشتم که خواستم عکسی ثبت کنم که لنز های موجود نتوانست نیازم را برآورده کند سراغ لنزهای جدیدتر میروم و هزینه می کنم
4- تقریبا می توان گفت من در مورد ویرایش زیاد کار می کنم
برای ویرایش هر عکس هم workflow مناسب برای آن عکس انتخاب می کنم.
از پلاگین هم در صورت لزوم استفاده می کنم .
دست آخر اینکه
شده برای عکسی از مراحل ثبت تا ویرایش ساعت ها وقت گذاشتم اما نهایتا راضی شدم یک shift delet جانانه نصیبش کنم
موفق باشید.
داود معانی
NIKON D5200. YASHIKA FX-3+50mm
نیکون 7100
درود و احترام
بین تاپیک های سیاه و سفید و خیابانی و پرتره سه دل! بودم بالاخره این تاپیک و انتحاب کردم
حمیدرضا مهرفر
خوشبختم؛ تو با منی، لبخندتو از من نگیر
عشق من؛ تا با همیم دلشورۀ رفتن نگیر