درود خدمت جناب مانی و سهراب عزیز
مطالبی که بیان کردید بسیار زیبا و در جای خود آموزنده بود ولی ربط چندانی به صحبت من نداشت
ببینید این عکسهارو من با 5D و 70-200 گرفتم همه جور تجهیز هم داشتم از بهترین بکگروند بگیرید تا اسپات و و و ...
فایل پیوست 69821
حالا این عکسارو
Stanislav Puchkovsky از روسیه گرفته و طبق صحبتی که با خودش در اینستا داشتم ( و در رزمه کاریش هم گفته ) تمام عکساشو با نو طبیعی و در آپارتمان شخصیش میگیره ...!! بکش هم یک ملافه ساده است !!!!
فایل پیوست 69822
بعد من تلاش کردم دیدم رو نسبت به عکاسیپرتره کمی عوض کنم و از زاویه دیگه بهش نگاه کنم (نه برای این که سبکمو عوض کنم ).. این بود که فلش برون کالر و لنز 85 و و و... کنار گذاشتم و ابزارهای ابتدایی که پیش هر کسی پیدا میشه رو به دست گرفتم و شروع به تمرین کردم .. نتیجه اش شد این عکسها
فایل پیوست 69823
با تحلیل مجموعه ای که تهیه کردم متوجه اندازه درصد دخیل بودن عوامل و امکانات در تهیه یک پرتره شدم ( از نور و لنز و ... غیره ) یعنی کم کم متوجه شدم هرکدام چه نقشی در کار من دارند و تقویت کدام یک باعث بهبود کار میشوند...
ببینید صحبتهایی که جناب مانی گفتند بسیار کلی و تئوری و قابل قبول هستند و اینها قواعدی هستند که کمو بیش همه میداند منابع هم بسیارند.. ولی زمانی که شما برای رسیدن به یک هدف ، خودتونو به چالش میکشید و عملا وارد گود میشید میبینید که تئوری تنها بخشی کوچکی از مجموعه کاریه که میخواهید انجام بدین ..
من هم میدونم اگر دوبینو دست یک استاد بدین عکسای به مراتب بهتری میگره .. ایا اون استاد با حرف زدن به جایی رسیده ؟ نخیر .. من بهتو اطمینان میدم که رنج بسیاری برده و زحمت زیادی کشیده ...
من که نمیتونم عکس یک هنر مند و استاد و یا یک عکس خاص رو که تمام عوامل محیطی و حسی درش دخیل هسنتد رو نشون بدم بگم عکس یعنی این بعد عکسای خودم با توجه به این همه اطلاعات و دانستهایی که دارم ، ساده و بی محتوا باشه ... و عملا چیزی برای نمایش نداشته باشم ... همه ما میدونیم که اون کارها فوق العاده هستند ... ولی من برای رسیدن به یک عکس ایده آل چه کارهایی کردم ؟
بدست آوردن هر توانایی اگر نیاز به 30% مطالعه داره 70% تمرین و پذیرفتن چالشهای متفاوت رو میطلبه ..
در کل با صحبتهای شما 100% موافق هستم
در ادامه تلاش میکنم تجربیاتم رو با دوستان و اساتید مطرح کنم که اگر مطلبی مفید بود استفاده و یا اگر اشتباه بود اصلاح بشه ...
در طول این چند ساله این روند پیشرفت کاری من بوده...
با تشکر پدرام