تشکر از شما .برای اين عکس از يک شاخه فلش 400 همراه با سافت باکس استفاده کردم .
تشکر از شما .برای اين عکس از يک شاخه فلش 400 همراه با سافت باکس استفاده کردم .
آریان عزیز، چه پرتره زیبایی(پست 638 )، چه ویرایش مناسبی و متینی (اصلاً توی ذوق نمیخورد) و چه فضای قشنگی به وجود آوردهاید. از دیدن آن بسیار لذت بردم. نگاه و چشمان سوژه از آن نگاههای ناب و انرژی بخش است. دستتان درد نکند.
به عنوان پیشنهاد، شاید کراپی از آن را که قسمتی از صورت مغرور و نگاه پر از لذت مادر را نیز در بر دارد، خیلی جذاب باشد.
سوژه که واقعاً خوردنیاست.
اما پرتره سعید عزیز - (پست 626 )
همه چیز حرفهای و عالیست. مخصوصاً از این که رنگ موها رو طبیعی درآوردید لذت میبرم.
در مورد نور - تنها نظرم این است که گویا یکی از نورهای شما از محلی پایین تر از سر سوژه (یعنی از پائین به بالا تابیده است. (فکر میکنم نور FILL باشد ) جای نور اصلی کاملاً درست است.
در مورد ویرایش ای کاش یکی از کچلایتها را از چشم سوژهتان حذف کنید.
به نظرم مستحب است که دسته صندلی کراپ شود، چون چیزی را به سوژه اضافه نمیکند، بالانس کامپوزیشن را بهم میزند و توجه را از صورت سوژه منحرف میکند.
مهم ترین چیزی که به نظرم میآید و مهم ترین در همه پرترههاست حالت (Expression) سوژه است. برای یک بچه در این سن و سال انتظار پرتره شاد تر و انرژیکتری را داریم. البته میدانم عکاسی از یک بچه این سنی بسیار سخت است و اگر در مود خوبی نباشد سخت بتوان سرحالش آورد.
آخر کار این که کپی عمو سعیدش میباشد!
معلم 60 سال پیش...:(
[IMG]http://www.*******.info/files/sur8swl1lywg1hnss3h9.jpg[/IMG]
کامیار
www.kampixel.com
CANON 40D-CANON 70-200 f4 L IS USM-SIGMA 17-70 --FLASH SIGMA DG 500 SUPER-LowePro Off Trail2-TRIPOD SLIK PRO 400DX-PANASONIC GS500
امیر عزیز ، بابت وقت و نوجهی که گذاشتی ، واقعا ممنونم:) و خوشحالم که تجارب حرفه ای خودت رو در اختیار دوستانت قرار میدی.
در مورد نور فیل باید عرض کنم که از رفلکتور استفاده کردم و کوتاهی از من بوده که حذفش نکردم!
در مورد بقیه ایرادات که ذکر کردی واقعا ممنون
در مورد این وروجک باید بگم که از 24 ساعت 28 ساعت رو در حال خنده است اما زمان عکس کاملا رومنس برخورد میکنه و میکشه آدمو که یه جا ثابت بشینه و یه لبخند کوچولو بزنه!
این کیارش خان کپی عمو سعیدشه اما ورژن plus عموشه!! انگار خدا خمس و زکات و بهره همه شیطنتهای منو در بچگی باهام دوبله حساب کرده!و دارم جواب پس میدم!
ویرایش توسط showan : Thursday 24 January 2008 در ساعت 01:45 دلیل: تصحیح
سعید نقشبندی
ممنون از لطف شما ،ولی دقيقا متوجه نشدم منبع ؟ اين عکس کار منه و اين آقا هم نعيم صيرفی از دوستان بسيار عزيز و عکاس
من هستند ..احساس ميکردم درست نيست عنوان کنم . دوست داشتم مثله بقيه دوستان خيلی بی ادعا در جمع صميمانه شما باشم و بياموزم ..اما چون شما عنوان کرديد خودم رو معرفی ،ميکنم .اسم من ادريس هست .عکاس مد هستم و
اما ميتونيد کارهای کامل من رو تو وب سايتم مشاهده کنيد :با تشکرکد HTML:[url]www.edrismoda.com[/url]
Karl Lagerfeld: 'What i like about photographs is that they capture a moment that's gone forever
كانن 100 ماكرو
ISO 160
F/11
1/200 S
این عکس با یک شاخه فلاش گرفته شده.
[IMG]http://i30.*******.com/2vubjb8.jpg[/IMG]
سعید نقشبندی