https://telegram.me/majidN_photography
Majid noori
تجربه می کنیم فقط
لطفاً نظر تا یاد بگیرم
يه نويسنده با قلمش در مردم نفوذ ميكنه ويه عكاس با نگاهش
به نظر میاد فوکوس بجای صورت روی آستین لباس سوژه و روی بازو باشه.در خصوص پس زمینه هم معتقد نیستم که حتما با عمق میدان کم کار کنیم ولی زمانی هم که با عمق میدان زیاد عکس میگیریم بهتره که در پس زمینه نکته قابل توجهی باشه که در این تصویر به اعتقاد حقیر وجود نداره.ضمنا بهتر بود دستها رو در محل آرنجها قطع نمی کردید.
https://telegram.me/majidN_photography
Majid noori
منتظر انتقادات سازنده شما دوستان هستم
Nikon D7200
nikon lenses 18-105m & 50m f1.8
در حال تحقیق بر روی لنر 24-70 f2.8
درود
ثبت زیباییست ، به ویژه عمق میدان و فضای لوکشن ، عکس رو زیباتر کرده است ، به شخص سچورشن بالای عکس رو هم دوست دارم . تا اساتید پست میگذارند بنده هم نظر شخصیم رو میگم.
چند نکته به نظر میرسد که عرض میکنم :
نکته اول فوکوس است که کمی با خطا انجام شده وصورت در فوکوس نمیباشد ، از لحاظ کادر فکر میکنم کمی کادر را باز تر یا عریض می بستید سوژه در جای بهتری قرار میگرفت ( البته بنده چون موقعیت لوکشن رو نمی دانم شاید کمی اظهار نظرم درست نباشد )
رنگ قرمز :
شخصا این مدل پوزیشن پای مدل رو نمیپسندم حس میکنم کمی پوزیشن باید مردانه تر میبود ، نوع قرار گیری پاها کمی نا مناسب به نظر میرسد .
رنگ سبز :
پشت رون پا بر اثر فشار ، حالت و قوس بدی رو گرفته ، کاش به وسیله ابزاز liquify کمی اصلاحش میکردید .
رنگ زرد :
در جاهایی از مدل رتوش به صورت کامل و تمیز انجام نشده است ، در روی بازو و جاهایی از صورت لکه های تیره دیده می شوند و در روی دست و پایین مج دست نا همواری های نا مناسبی دیده میشود .
رنگ نارنجی :
اگر اون المان اضافی نرده ، که در پشت و بالای سوژه است حذف شود چشم بیننده کمتر از روی سوژه منحرف میشود .
ممنون بابت اشتراک گذاری ثبتتان....
"آیدین گیویلی"
www.idingivili.ir
Canon 70D + 100mm macro L , 50mm F1.4 , 10-18mm , Speedlite 600ex-rt
اول یه تشکر بکنم برای این که این گونه عکس های من را نقد میکنید من واقعا از نقد کردن عکسم هام لذت میبرم چون ایراداتی را که من نمیبینیم را شما استادید میبینید و تو بهتر شدن عکسم به من کمک میکنید ممنونم از شما
دوست من مشکل فوکوس ان چنان تو عکس اصلی وجود ندارد و می توان تارهای مو را به راحتی دید فقط ای کاش یکم دیافراگم رو بسته تر میکردم که شارپی بیشتری به من میداد اما مشکل نور داشتم هوا بدجور ابری بود و نور هم کم بود ای کاش رفلکتور می داشتم و یک همراه تا ازش کمک بگیرم
اول تشکر بابت نقد خوبتون
بابت فوکوس تو عکس اصلی مشکلی وجود ندارد
از لحاظ موقعیت بله شما درست می فرمایید اما چند تا شات زدم دیدم یا خیابون معلوم میشد یا از نظر خودم نمی تونستم عکس باب میلم رو بگیرم بهترین عکس این شد از نظر من
در مورد پز من متاسفانه هر کاری کردم با این شلوارکی که پاش بود نتونستم پز جالبی پیدا بکنم
اگر سایتی چیزی دارید به من بگید تا برم پز های جدید رو یاد بگیرم و بهتر اجراش کنم و این که هوا سرد بود مدل هم داشت میمرد از سرما :D
پشت ران رو حتما درست میکنم افرین به این دقت
در مورد لکه سیاه رو بازو مدل میگفت خوبه خوشگله انگار بازوم رو بزرگ تر کرده برا همین گذاشتم
در مورد رگ های روی دست باز مدل همین رو گفت میگفت برا باشگاه هست بزار باشه :D :D
این لکه روی صورت رو هم درست میکنم ممنون از دقت
اون نرده هارو اصلا ندیده بودم اونم درست میکنم
در کل ممنون از شما حتما اصلاحات رو انجام میدهم
ممنون از کمک شما واقعا ای کاش رفلکتور میداشتم و یک کمکی
حالا که این عکس رو گرفتم چجوری درستش کنم هر کاری کردم نشد نظر شما چیه؟
در کل ممنون از راهنمایی های شما اساتید
Nikon D7200
nikon lenses 18-105m & 50m f1.8
در حال تحقیق بر روی لنر 24-70 f2.8