درود
یکی از بزرگترین مشکلاتی که بر سر راه ماست ، عدم توایی درک و تحلیل یک اثر از نظر ساختاری و جایگاه اون در تفکر ما ، اجتماع یا جوامع بین المللیست . چطور میتوان به یقین گفت اثر یک هنرمند داری ارزش هنریست و در جایگاه عالی نشسته ؟ با شروع این پرسش هزاران فکر ، نظر و ایده به ذهن شما میرسد که همه آنها کمو بیش درست است اما سوال اصلی این است : معیار شما در ارزش نهادن یک اثر چیست ؟ سلیقه ؟ مطالعه اصول جهان بینی و فرهنگی ؟ تجربیات شخصی ؟ مدرنیسم ؟ یا پست مدرنیسم ؟ و...
چیزی که کاملا برای من واضح است، تمامی مطالبی که این چند روز در تاپیک پرتره مطالعه کردم دارای ساختار سلیقه ایست ، بدون هیچ گونه زمینه تخصصی و کارشناسی . این مطلب آنجایی اهمیت پیدا میکند که مثلا پست
#6402 با ساختار ویرایشی تخریبی فراوان و غیر قابل قبول و ترکیب بندی بد و .... مورد توجه قرار میگیره و تشکرهای بسیاری رو جذب و حتی بعدش کلی بحث و تبادل نظر درمورد چگونگی ثبت اثر ایشان و چه و چه... میکنند.
ارائه ساختار غلط و قرار دادن اون به عنوان یک
الگو برای پیشرفت ، بزرگترین دردیست که این فروم جدیدا بدان گرفتار شده است.
نمونه آن اثار منتخب است.
اینجا متوجه میشوم این فروم دیگر جای من نیست ، چراکه باید به گفتگو بپردازم و به 75 نفر (بلکه بیشتر) ثابت کنم که چرا این اثر ارزش بسیار کمی در یک جمع هنری و تخصصی دارد .
حداقل این امر در توان من نیست .
البته محدود دوستانی که سعی در ارائه مطلبی داشتند بدون در نظر گرفتن حسن نیت ، بشدت با ایشان برخورد شد . ایکاش با کمی حفظ احترام و راهنمایی شما دوستان این روند هدایت در مسیر درست قرار میگرفت. ایکاش دیگران با نمایش اثر خود به گفتگو میپرداختند نه با افکار عجیب و بیانات آرمانی که نه تنها در ایران بلکه در هیچ جای دنیا قابل قبول نیست.
فضای فعالیت مسموم است و جز خود ، هیچ کس نمیتواند اطلاعات فنی و بصری شمارا ارتقاع بدهد . از چشم دل باید دید ...
این رو بعنوان یک خداحافظی از بنده قبول بفرمایید . اگر چه در خدمت دوستان بزرگوار هستم ولی فعالیتم به حداقل خواهد رسید .
با تشکر پدرام میرصادقی