سلام
پس از مشاهده چند صفخه قدیمی احساس کردم تایید این تصویر محتمل است.
در صورت اشتباه لطفا ایردات را گوشزد بفرمایید.
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
دورد
عکستون تا حد زیادی under exposure شده
کلا تا آنجایی که کارهایتان را دیدم سبک ادیت هاتون فرمی است ، که کمی با نور کم کار رو میبندین ، که در ثبت های قبلیتان این کار چشم نوازتر بود و کنترل شده این کا رو کرده بودین (درضمن به شدت علاقه مند به عکس هاتون هستم)
در این کار جسارتا کمی زیاده روی شده ، هم در کاهش exposure و هم افزایش vignetting....
من با اجازه ادیت کوچیکی روی ثبتتان انجام دادم و برایتان به صورت خصوصی ارسال کردم .
نقاط ضعف کارتون به نظر بنده :
شارپ کردن بیش از انداره و به موازات آن فکر میکنم بالا بردن کنتراست همراه با افزابش کلاریتی (که به صورت غیر مستقیم این موارد میتونانند شارپنس ثبت رو هم افزایش دهند)، همه این موارد دست به دست داده اند که نمونه بازر یک ادیت تخریبی رو شاهد باشیم .
هیستوگرام عکستون رو هم اگر چک کنید در جاهای over exposure مشاهده میکنید .
موفق باشید.
ویرایش توسط I.Givili : Friday 3 June 2016 در ساعت 03:26
"آیدین گیویلی"
www.idingivili.ir
Canon 70D + 100mm macro L , 50mm F1.4 , 10-18mm , Speedlite 600ex-rt
آیدین جان اول از همه باید بگم که شما لطف داری خودمم تا حدودی متوجه شدم فکر میکنم بخاطر این بود که تو لپتاپ ادیت کردم و زاویه دید صفحه نمایش اصلا مناسب ادیت نبود
اینم عکس اصلی هست که بخاطر حالت دستها ترحیح دادم که کراپ کنم
الان که دقت میکنم میبینم که واقعا مقدار vignetting خیلی بالاس
والبته ادیت شما:
700D + 85 f1.8 +sigma 18-35 f1.8 art+ godox ad360
دانشجوی دانشکده youtobe
سلام به دوستان
هر چند که بک سیاه اصلا متناسب نیست...
با سلام خدمت اساتید بزرگوار بنده حدودا یک ماه پیش دوربین حرفه ای یکی از آشنایان را دیدم و بسیار به هنر عکاسی علاقه مند شدم قبلا فقط با موبایل و دوربین معمولی و برای سرگرمی عکس می گرفتم اما حالا خیلی علاقه مند شدم و می خوام به صورت جدی وارد این هنر بشم البته به علت مشکلات مالی نمی تونم دوربین حرفه ای بخرم فعلا دوربینی را امانت گرفته و با آن عکس می گیرم امیدوارم اساتید و دوستان عزیزی که در این انجمن عضو اند بنده رو راهنمایی کنند از اساتید بزرگوار می خوام که از کلمات فنی در نقد عکس استفاده نکنند چون با بعضی از اصطلاحات هنر عکاسی هنوز به خوبی آشنا نیستم