خوشحال میشم نظر شما رو بدونم
خوشحال میشم نظر شما رو بدونم
آریو رادمنش
Canon 450D /18-55 iS
ممنون نوید جان
نه,عرض کردم اغلب نورها هالوژن بودند :) و چون در یکی از عکسها هم قسمتی از سقف دیده میشد که لامپ کم مصرف در آن قرار داشت؛ آن را هم قید کردم که دروغ نگفته باشم, دو عکس زیر نسخه (JPEG (basic دوربین هستند, یکی همین عکس قبلی است و دیگری یک عکس در همان شرایط نوری و بدون فلاش
علت استفاده از اون فیلتر نارنجی بیشتر این بود که میخواستم نور گرمی از جنس همان رنگ آباژور داشته باشم که نتیجه اش جالب نبود برام (بلافاصله پاک شد)
وایت بالانس رو هم راستش نمیدونم چرا روی تنگستن گذاشتم،چون اغلب روی اتو میذارم و در لایت روم اگر نیازی باشه (که در 95% موارد نیست) تصحیحش میکنم.
ممنون بابت نکته ای که گفتی :)
2- نه، این یکی رو امتحان نکردم
سلام
اگر ایرادی هست ممنون میشم دوستانم گوشزد کنن.
آریو رادمنش
Canon 450D /18-55 iS
کادر اصلیش عمودیه به خاطر قوانین کراپ شده اما از این کادر هم خوشم اومد.بیشتر یک اتوده که میخوام بدونم تا ایرادهای ویرایشی رو رفع کنم. با پنتاکس کا20 دی و لنز کیت 55-18 روی فوکال 18 و دیاف13 با دوتا شاخه چتر انعکاسی یک نقره ای یک سفید نقره ای قوی تر و یک نور بک با زنبوری.
آریو جان عکس یکی مونده به آخرت از این آخری خیلی بهتره.آخریه به نظر من بیشتر یک عکس معمولیه اما اون یکی خیلی خوب شده کادربندی و پز سوژه.کد HTML:[img]http://www.pcnet.ir/images/imgp40tqt.jpg[/img]
در مورد عکس وحید با کادر اصلیش موافق ترم فقط کاش اون کمد فایل پشت آباژور نبود.
منظورم قوانین فرومه نه قوانین پرتره! عکس اصلی تمام قد بود به که از ارائش معذورم.
الان تو مانیتور لپ تاپ منم اور می بینم اما ظهر خوب بود تو مانیتور دفتر.پیش پای شما یه چاپ تست زدم اور نبود.اما اور هم باشه زیاد بد نمیشه ها!
اما حالا که بحث به اینجا رسید دوستان آیا به این میشه گفت های کی؟
Karl Lagerfeld: 'What i like about photographs is that they capture a moment that's gone forever
سلام
آریو رادمنش
Canon 450D /18-55 iS