با سلام
پرتره استودیویی
محمد دردانیNikon D7100 + Nikon AF-S DX NIKKOR 18-140mm F/3.5-5.6G ED VR Lens +tripod fancier و دیگر هیچ
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
عرض کنم عمق میدان به منطقه وضوح مربوط میشه اگزیف عکس من به این شرحه
f/8 , 100 mm و دوربین کراپ سایز کنون و فاصله حدودا ۳ متر تا سوژه و عمق میدان برای این مشخصات ۲۶ سانتیمتر است که ۱۳ سانتیمتر در جلو و ۱۳ سانتیمتر در عقب نقطه فوکوس در محور دید دارای منطقه وضوح است ( dof به اختصار) . بنابر این اگر مثلا روی روسری هم نقطه فوکوس باشه صورت و چشمها در عمقی در حدود ۴ یا ۵ سانتیمترنسبت به روسری است و در محدوده ۲۶ سانتیمتری منطقه فوکوس واقع است .هر چند که نقطه فوکوس در این کار و کار قبلی روی چشمهاست و این عکسها یکبار خروجی تلگرام گرفته شده و بعد دوباره برای آپلود ریسایز شده و جزییات قاعدتا از دست رفته
این کراپی از چشمهاست و البته فایل اصلی که ریسایز شده .اگر حجم فایل قبلی رو نگاه کنید 50 کیلو بایت هست
عزیزم...ممنون از توضیحاتت...ولی من به خوبی با تعریف عمق میدان وضوح آشنایی دارم
در تمام عمق میدان وضوح هم, وضوح نقطه فوکوس (یا در واقع نقاط روی صفحه فوکوس) از بقیه نقاط بیشتره و این موضوع در پرتره خیلی مهمه
به هر حال به نظر می رسه که فوکوس روی روسری باشه...شاید هم مشکل ریسایز و این مسایل باشه
مساله اصلی من این نبود...ما اینجا عسکهای سافت و ریسایز شده و اینها زیاد داریم و معمولا بدلیل خیلی مسایل مو رو از ماست نمی کشیم...مساله این بود که من فکر کردم شما تصور درستی از موضوع عمق میدان ندارید که ظاهرا دارید.
موفق باشید
ویرایش توسط K_NMT : Sunday 30 October 2016 در ساعت 21:48
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام