-FL 50 -F 2 - -Canon EOS 60D - Iso 250
-FL 50 -F 2 - -Canon EOS 60D - Iso 250
درود دوست من با تشکر از نقدتون
فلاش و دفیوسر داشتیم، و در هدشات و پورتره ی زوم تری که گرفتیم استفاده کردیم، منتها به کادر این عکس دقت کنید، در صورت استفاده از دفیوزر سایه ی دفیوزر به راحتی قابل رویت می بود.
درمورد موقعیت که واقعا ما تقصیر کار نبودیم، یعنی ما با لنز های واید و منظره به منظور عکاسی منظره رفتیم چون اونجا کوه ها و تپه ها با کلی درخت خودرو و پر از شکوفه داشت و قصد عکاسی منظره داشتیم که با نبود شکوفه مواجه شدیم و به ناچار لنز های واید رو کنار گذاشته و با لنز 50 که همیشه همراه هست دست به دامن پرتره شدیم! (چون اونجا طبیعت آزاد هست، کسی مقیمش نبود که سوال کنیم قبل از رفتن که آیا شکوفه دارد یا خیر! اما دو هفته دیرتز از سال قبل رفتیم که مطمئن باشیم هست اما باز نبود! سال سردی هست امسال)
درمورد غروب آفتاب هم صد البته که درست می فرمایید پرتره هایی در ساعات طلایی ثبت کردم و اینجا گذاشتم قبلا، منتها ازونجا که مسیری که ما رفتیم صد کیلومتر داخل خاکی بدون چراغ و آسفالت بود، قطعا اگه برای غروب میرفتیم، برگشت ازونجا در تاریکی امری غیر ممکن بود.
پ.ن.: الان که بیشتر دقت میکنم حس میکنم از 400 شاتی که ثبت کردم، شات خوبی برای ارسال در فروم انتخاب نکردم، همینطور که دوستمون گفتن نور عکس به نظر در بعضی مناطق بیش از حد میاد...، باور کنید سخت تر از خود ثبت شات، انتخاب یک شات از تعداد زیادی شاته!
بدرود
D3300 + 50mm f1.8G
I don't call myself a photographer, I'm just enthusiastic about photography
Telegram: @Mostazrafe
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
مجدد تعدادی از پست های بنده ازین موضوع حذف شدن
کاش مدیریت اینجا بعد از حذف پست ها، علت حذفشون رو در پیغام خصوصی با نویسنده در جریان میگذاشتند تا اگه علت خاصی وجود داره این قضیه تکرار نشه
الان این دفعه ی چهارمه که برای بنده این اتفاق می افته و هنوز نمیدونم که اصلا چرا این اتفاق افتاده
نکنه چون از سوژه خارجی پورتره گرفتم گمان براین رفته که عکس ثبت خودم نبوده؟!
D3300 + 50mm f1.8G
درود
در درجه اول عرض کنم که آپلود سنتری که بنده استفاده میکردم دائمی و عاری از هرگونه تبلیغات بود و به هیچ صورت موردی برای انجمن نداشت.
و علت استفاده ازش هم اینه که مدیریت انجمن به اشتباه طول و عرض مجاز برای تصاویر رو عمودی وارد کردن! و بنده حین اپلود عکس در انجمن با این خطا مواجه میشم :
error: حداکثر ابعاد این نوع فایل 750 در 1200 در نظر گرفته شده است. ما نمی توانیم در ابعاد فایل شما تغییر ایجاد کنیم. لازم است که شما بعد از تغییر دادن ابعاد فایل آن را دوباره آپلود کنید. ابعاد فعلی فایل شما 900 در 601 می باشد.
به جای 1200 در 750 ، وارد کردید 750 در 1200
این یعنی ما مجبور میشیم عرض عکس هامون رو تا 750 پایین بیاریم، و وقتی عکس افقی باشه، طولش به 400 پیکسل میرسه!
D3300 + 50mm f1.8G
پ.ن: سوژه خانوم هستش.
D3300 + 50mm f1.8G