ویرایش توسط vaid : Wednesday 27 January 2016 در ساعت 13:09
سلام
لازم به يادآوري است كه ويرايش عكس هاي ديگران مجاز نيست مگر اينكه قبلاً از وي اجازه گرفته باشيم يا در امضاء شخص، ويرايش عكس ها مجاز اعلام شده باشد.
ارادت
ویرایش توسط Dariush Chegini : Thursday 28 January 2016 در ساعت 13:38
Canon 6D
100mm f/2.8L IS USM Macro
16-35mm f/4L
50f/1.4
D7100
50mm D
F: 9
SH.S : 1/125
iso : 400
----
چون عکس طبیعی گرفته شده و کارگردانی نشده ( اولین برخورد و اولین شات و تنها همین ) تو ادیت هیچ کاری به جز یه سری اصلاح انجام نشده شاید بشه برفی که جلوی پیشونی و پایین روی موهاش افتاده رو تو ادیت حذف کرد ولی بنا به همون مورد ابتدای جمله دوست داشتم همین طور طبیعی به نظر برسه
بنابراین ادیت ویرایش پیشنهاد نظر با آغوش باز پذیرفته خواهد شد.
روزتون برفی
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
با عرض معذرت این نمونه یک انتقاد کاملا بی فایدست . اگر به نظر شما منهدم شده بگید چه مشکلی به وجود آورده ؟ اینکه در حد یه جمله بنویسیم رسمانه تنها به کسی کمکی نکردیم بلکه منظور خودتون رو هم درست نرسوندید. من هم ویرایش رو نپسندیدم پون به نظرم کنتراست عکس اول بهتر بود . چیزی که من نپسنیدم راجع به عکس این بود که به نظرم کنتراست اونجوری که باید جوندار نبود و ریم لایت هم کمی سوزونده بود
سهراب قابزلو
photography is about what you feel and see
sohrabphotography.blogfa.com
Cacal Telegram : telegram.me/sohrabphotography
تصحیح میکنم ریم لایت اونجوری که باید کاربرد خودشو نشون نداده بود شاید اگر من بودم جهات نور ها رو به طور کلی عوض میکردم یعنی نور اصلی رو در 45 درجه سمت چپ میذاشتم و ریم را در پشت سمت راست قرار میدادم
سهراب قابزلو
photography is about what you feel and see
sohrabphotography.blogfa.com
Cacal Telegram : telegram.me/sohrabphotography