چطوری از کرو استفاده ميکنيد؟ تقريباً هيچ اطلاعاتی تو قسمت وسط و هايليت نمونده
نميدونم عمداً اين کار رو انجام ميديد يا مانيتورتون خيلی روشنه و نشون نميده که عکس خيلی آندر اکسپوز شده
به نظر من کمی تو اديت پوست زياده روی ميکنيد اما ارتباطتون با سوژه و پوز ها خيلی خوبه که مهمترين بخش پرترست
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
[QUOTE=Majix;448002]چطوری از کرو استفاده ميکنيد؟ تقريباً هيچ اطلاعاتی تو قسمت وسط و هايليت نمونده
نميدونم عمداً اين کار رو انجام ميديد يا مانيتورتون خيلی روشنه و نشون نميده که عکس خيلی آندر اکسپوز شده
به نظر من کمی تو اديت پوست زياده روی ميکنيد اما ارتباطتون با سوژه و پوز ها خيلی خوبه که مهمترين بخش پرترست
ممنون میشم بفرمایید در کجا زیاد روی کردم تا در کار هایی بعدی استفاده کنم از نظر من تا جایی که بافت از بین نرود مشکلی نیست
یک بار با black white یک بار هم با channel mixer
جسارتا من نواحی آندراکسپوز در عکس نمی بینم
من در ادیتهام خیلی کم از curve استفاده میکنم بیشتر از contrast و levele استفاده میکنم و استفاده کردن از curve باید منحنی به شکل s باشه اونطور که مطالعه کمی ازش داشته ام اما نه خیلی زیاد.چون هایلایتها بیش از حد موجب تخریب پوست میشن.باید با کار زیاد و ادیت زیاد و تجربه,کار با اون رو یاد گرفت.
برای مثال اين عکس ، به نظر مياد زيادی پوست سافت شده باشه ،ممکنه تو سايز اصلی اينجوری نباشه اما تو اين سايزی که توی فروم استفاده شده اينطوری به نظر مياد
درسته تا وقتی بافت پوست از بين نره مشکلی نيست اما به نظر من به سبک عکاسی شما نميخوره که پوست از حالت طبيعی در بياد
کار های شما به sean archer نزديکه و اگر دقت کنيد به کارهاش متوجه منظورم ميشيد
https://www.google.com/search?q=sean...UxWLTiXYPO6BM:
-----
--امیررضا توسلی--
در مورد آندر اکسپوز بودن اگر نور مانيتورتون تنظيم نيست ميتونيد از روی هيستوگرام ببينيد
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
من فکر میکنم تلقی بعضی از دوستان در مورد آندراکسپوز بودن کمی نیاز به بازنگری دارد. به نظر من عکس سیاه و سفیدی که ارسال شد دقیقا همان چیزی است که باید باشد ، حالا یا مانیتور برخی کاربران مشکل گاما دارد و به درستی تصویر را نشان نمی دهد یا اینکه خوانش عکس را صرفا بر اساس هیستوگرام انجام می دهند که در عکس های low key کاربر را دچار اشتباه می کند.
به این دو عکس و نمودار هیستوگرام آنها دقت کنید.