عکاسان عزیز اگر ایراداتی در عکس هست لطفا نقد کنن
ممنون از نقد شما دوست عزیز اما اینکه زانوها تکیه گاه دست ها هستند به نظر من نمیتونه نشون بده که دستها بلا تکلیف باشند و اینکه کج بودن پایین لباس و مقدار کمی مو بر روی پیشانی کمی در نقد شما سخت گیرانه میاد اما از نقد شما بسیار خوشحال شدم.اگر نکات فنی هم هست بگین. اخه گفتین وارد نکات فنی نمیشم شاید نکته ای باشه که من اطلاعی ندارم که رفع مشکل در کارم باشه
خواهش میکنم.منظور من حالت انگشتها بود.وارد نکات فنی هم نشدم چون در مورد نورپردازی و ... عکس پرتره صاحب نظر نیستم و نظری نمیدم.این که عرض کردم در مورد سوژه و ریزه کاری هایی که شما فرمودید نقد سخت گیرانه به این خاطر بود که اگر قرار است پرتره بگیریم باید کاملا کارگردانی شده عمل کنیم و به تمام ریزه کاری ها دقت کنیم.نشستن و حالت سوژه شما کاملا شبیه یک عکس یادگاریست نه یک پرتره حرفه ای.البته از نظر تعریف عکس پرتره٬ نمیشه بهش ایراد گرفت و پرتره حساب میشه ولی از این منظر نگاه کنید که این شخص به شما مراجعه کرده به عنوان یک مشتری و قراره شما برای این عکس ازشون پول بگیرید.قطعا وقتی عکس رو تحویلشون بدید خواهند گفت که چرا نگفتی انگشت هام رو مرتب کنم؟ یا چرا نگفتی موهای روی پیشانیم نامرتبه...
در حال آموزش "پارچه خوردنی نمی باشد"
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
iso 100 f/1.8 1/800sec nikonD5500 50mm
iso 1600 | f/1.8 | 1/80sec | Exposure Bias -1step | nikonD5500 50mm | بدون فلاش