Sony a6300
Canon 50mm f1.8
3D Printed Convertor
canon 5D
helios 44
Sony a6300
Canon 50mm f1.8
3D Printed Convertor
nikon d750 + nikon 70-200 fl ed vr +godox v860 2 +sirui t-2004 xl
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
درود
دوست عزیز ما توی ایران با محدودیت هایی رو به رو هستیم که اونا ندارن ! محدویت از نظر انتخاب مدل ! لوکیشن عکاسی ، ساعت مناسب عکاسی ( یعنی ممکنه لوکیشن مورد نظر در ساعتی که ما مد نظر داریم در اختیار ما نباشه ) ، لباس و آرایش مناسب ! ( مدل به دلیل مسائل مختلفی نمیتونه اون لباس یا آرایش که عکاس میخواد رو داشته باشه ! من بار ها شده به بعضی مدل ها گفتم سایه غلیظ مشکی یا سرمه ای بزنن ولی چون این نوع آرایش از نظر عموم مردم ایران جلوه خوبی نداره میگن نمیتونیم ! ) توی خیابون تحت هر شرایطی حتی با حجاب کامل هم پلیس اجازه نمیده عکاسی کنی ! "زود جمعش کن " این چیزیه که در بهترین حالت از پلیس میشنوی ! یه جایی میری پلیس نیست مردم جمع میشن ببین چی کار میکنی مزاحم کارت میشن ! یه جایی میری نه پلیس هست نه مردم هستن اما دیگه فضای مناسب عکاسی نیست ! یعنی ویژگی هایی که تو میخوای رو نداره ! و مطالب دیگه از این دست ! من الان حدود 6 ماه تجهیزاتم رو ارتقا دادم فقط یک عکس هدشات سینمایی میخوام بگیرم اما این شرایط جور نشده تا حالا ! جمع شدن فاکتورهای لوکیشن + نور طبیعی مناسب + ست آپ کردن فلشها و رفلکتور + مدل به همراه لباس و آرایش مناسب + داشتن زمان کافی برای عکاسی ( نه هول هولکی ) همه در یک روز توی ایران کار آسونی نیست !
من نمیدونم بقیه دوستان چقدر با حرفهای من موافق هستن اما مشکلاتی بود که خودم باهاشون برخورد کردم !