مهمترین موضوع دقیقا اینه که دانش کافی ادیت وحتی شاید عکاسی کمتره. والبته کارهای بسیار قوی هم وجود داره که البته امکان نشر باتوجه به شرایط کشور براشون وجودنداره
مهمترین موضوع دقیقا اینه که دانش کافی ادیت وحتی شاید عکاسی کمتره. والبته کارهای بسیار قوی هم وجود داره که البته امکان نشر باتوجه به شرایط کشور براشون وجودنداره
امیر دانش
http://www.amirdanesh.com
دوستان خواهش میکنم عکسایی اپلود کنید که کمی ذوق و هنر درش دیده بشه . اخه نمیدونم چرا با این فروم اینجوری رفتار میکنید البته ببخشیدا
nikon d750 + nikon 70-200 fl ed vr +godox v860 2 +sirui t-2004 xl
با سلام درست می فرماید این عکس پسرم هست و به خودی خود چیز خاصی نداره ولی عکس مکمل این رو در طیف مادون قرمز از همین مکان البته یک سال پیش با گوشی کت و از عبور گله گوسفندان گرفته بودم، در پاک سازی مای کلاد مجدد این عکس رو دیدم و برای مشاهده تغییرات بعلت سیل در فتوشاپ تغییر دادمش و در کمال تعجب یک سایه مبهم در عکس پیدا شد که انگار کسی نشسته مثل عکسی که پست کردم و خواستم بدون توضیح پست کنم ببینم کسی متوجه میشه و وقتی خواستم دومی رو پست کنم اولی دیده نمیشد و هی سایت ریفرش میشد البته این مورد برای من در اینجا همیشه هست پس دومی رو برای بعدا موکول کردم که دوستان اجازه ندادند؛ البته خوب شد چون عکس های اصلی رو فرستادم برای یکی متخصص خارجی که گفت چیز خاصی نیست این بخاطر نور خورشید در غروب هست و خیال خانم بنده کمی آسوده شد ولی گفت دیگه هرگز نباید برویم آنجا.
با تشکر و موفق باشید