خیلی خوبه که چشمهاتون توی عکس ریسایز 750 پیکسلی قابلیت بررسی شارپنس را دارد ولی با هر لنز و دوربينی میتوان عکس غیر شارپ گرفت و جای تعجب ندارد. خصوصا با 85 سیگما
از آن که بگذریم به قدر کفایت عکس شارپ هست
شبیه پدرش هست ولی اگر منظورتان از پدر من هستم که خیر، فرزند من نیست.
800d
50mm f1/4
F6/1
Speed 160
Iso 400
Sent from my iPhone using Tapatalk
ویرایش توسط mreza1001 : Saturday 5 October 2019 در ساعت 04:07 دلیل: عدم آپلود عکس در فروم
سلام. عکس مورد بحث مشکل شارپنش نداره. در توضیح باید بگم که شارپنس یکی از چند فاکتور موثر در خروجی نهایی هست. به این معنا که مثلا در عکسهای کودک و نوزاد و گلامه، اصولا شارپنس فاکتور مطلوبی نیست. بعضی لنز های سافت فوکوس وجود دارن که فلسفه شون گرفتن عکسغیر شارپ هست. پس همینطوری نمیشه گفت عکس خوب=عکس شارپ.
از طرف دیگه لنزهای گرون قیمت لنزهایی هستن که علاوه بر بحث شارپنس، در فاکتورهایی مثل جنس بوکه، عبور نور، کیفیت ساخت، سرعت و دفت فوکوس، یکنواختی کیفیت نسخههای مختلف لنز ... هم کیفیت بالاتری از لنزهای ارزون قیمت دارن. به عنوان مثال سامیانگ لنز ۸۵ اف ۱.۴ رو در لیست خودش داره که قیمتش خیلی ارزن هست و شارپنس خیلی بالایی هم داره، اما آیا میتونیم اون لنز رو با لنزی مثل ۸۵ سیگما اف ۱.۴ آرت مقایسه کنیم؟ پاسخ به این سوال نیازمند دریافتن دقیق نیاز عکاس از موقعیت و نیاز خودش داره.
پ.ن : در همین عکسی که شما لینکش رو فرستادید به دلیل استفاده از ایزو بالا جزئیات به میزان زیادی از دست رفتن. اگه فول سایز اون کودک مورد بررسی قرار بگیره احتمالا مقدار جزئیات بیشتری رو در عکس شاهد خواهیم بود.
800d
50mm f1/4
F6/1
Speed 160
Iso 400
ارتباطش با 85 سیگما در چه فاکتوریه ؟
کلا" یعنی چی ؟
دوربین موبایل !!!!
با لنز 85 کار کردید یا فقط نظرتون رو گفتید؟
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.