جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سلام . عزیز جان این ادیت جز اینکه عکس را مصنوعی کرده و بافت پوست صورت رو کاملا از بین برده کار دیگه ای هم کرده؟ من که هرگز نمیخوام این سبک رو دنبال کنم . من بیش از 200000 تا عکس پرتره با ادیت دیدم ولی هیچ کدوم انقدر مصنوعی نبوده . مرجع نمونه عکس ها هم سای flickr نمیدونم چرا ایرانی ها این مدل ادیت رو که صورت کاملا صاف بشه عین شیشه رو خیلی دوست دارن .
بنده هم به شدت با امین عزیز موافق هستم
من هر سری میام فروم یک دور عکس های شمارو دوره میکنم و لذت میبرم
وات دا؟!
دوست من شما واقعا ادیت محمدرضای عزیز رو یه روتوش ساده میبینی؟!
ادیت ایشون فوق العاده حرفه ایه و مشخصه که تجربه خیلی خیلی بالایی درین زمینه دارن
اتفاقا همون روتوشش هم از خعلی از عکسای دیگه طبیعی تره و توی ذوق نمیزنه
حالا اگه سلیقتون هم متفاوته درخواست شد که آموزشو بذاره، اجبار نشد که همه مثل ایشون ادیت کنن!
این چه طرز برخورده؟ این چه نوع ادبیاتیه که شما دارید؟ کی به شما اجازه میده اینطور با شیوه و سبک دیگران برخورد کنید ؟؟ اصلا کی از شما نظر خواسته ؟؟
چه کسی شما رو مجبور به دنبال کردن این سبک کرده ؟؟؟
کی به شما اجازه داده سلیقه ایرانی رو زیر سوال ببرید ؟؟؟
هیچ کدام از این مسائل کوچکترین ارتباطی به شما نداره.
واقعاً یک مدیر پیدا نمیشه با این یوزر و این اسپم ها و این ادبیات بی معنیش برخورد کنه ؟؟؟
صبر من یکی به سر اومده
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
دقیقا چیزی که شما مشاهده میکنید عکس اون چیزی است که من میبینم
پیشنهاد میکنم صفحه نمایش خود را کالیبره کنید چون گویا جزییات رو خوب نشان نمی دهد
ما اینجا دعوا نداریم دوستان، شاید مشکل از صفحه نمایش ایشان باشد، تراکم پیکسلی پایین و کیفیت پنل پایین میتواند در دید ما بسیار تاثیر بگذارد
تشكر از همه كسانيكه به رايگان وقت ميگذارند تا دانسته هاي ما افزون گردد
به نظرم از این بحث خوب یا بد بودن کار حقیر بگذریم .متاسفانه در حال حاضر امکان تهیه فیلم ندارم . در خدمت علاقه مندان در پیام خصوصی برای اطلاعات بیشتر هستم.
فقط عرض کنم که روش ریتاچ به نظر من مهم نیست . برای ویرایش عکس بخصوص در بحث هد شات که چند وقتی من روش متمرکز هستم برای رسیدن به خروجی خوب ابتدا باید نورپردازی خوب داشت .این که نور پردازی چگونه خوب قلمداد میشود خود بحث گسترده ای است و البته آموختنی . بحث مهم بعدی در ثبت یک پرتره هنر شما در برقراری ارتباط با سوژه است . پرتره ثبت شخصیت فرد است و نه چهره فرد . شاید پیش بیاد مجبور باشیم عکاسی رو به جلسه دیگری موکول کنیم و در عوض با خوردن یک چای یا قهوه با کسی که قراره پرتره ازش ثبت کنیم باهاش گپ بزنیم . وقتی لنز جلوی چهره هر کسی قرار بگیره نا خود آگاه دیگه خودش نیست . استرس در تمام عضلات چهره غالب میشه بعد من به عنوان عکاس میگم لبخند بزن و نتیجه رو خودتون تصور کنید . شرایطی رو ایجاد کنیم که مدل از زمانی که صرف میکنه لذت ببره .مرحله بعدی خلاقیت در عکاسی و ترکیب بندیه که از دکور تا پوشش و ترکیب بندی و ... باز بحث گسترده ای داره و البته شخصی سازی سبک خیلی در این قسمت دخیله. خیلی از عکسها رو میشه با دیدنش فهمید کاره کیه . بعد از اینکه این کارا انجام شد میرسیم به ریتاچ. با گذروندن مراحل بالا مثل یک مجسمه ساز متریال خام درستی روی میز کار داریم که به عمل آوری نیاز داره . من این فرایند رو به دو مرحله در حال حاضر تقسیم میکنم . مرحله اول اصلاح و مرحله دوم پرداخت اسمشو میزارم که ابزار هاشون با هم فرق دارن دومی در قیاس با اولی ظریف کاریه .اولی رفع اولیه کلیاته و ایجاد بستری برای دومی که جزییات هست. اولی مثل واکس زدنه و دومه مثل چرتکه کشیدن و برق انداختن . فقط نکته مهم اینه که تغییری در چهره اعمال نکنیم که شخصیت چهره رو عوض کنیم . ما پزشک جراح زیبایی نیستیم . دماغ عمل نکنیم .گونه و پروتز و عمل فک کار ما نیست . میتونیم تعدیل کنیم نه تا جایی که یکی دیگه بشه . و نکته مهم دیگه پردازش بکراند به اندازه سوژه مهمه .از عزیزانی که با فشردن "تشکر" و ارسال پست منو مورد لطفشون قرار دادن خیلی خیلی سپاسگذارم . موفق باشید
ویرایش توسط وحیدرضا : Tuesday 29 November 2016 در ساعت 14:44